Dar mamici si viitoare mamici de gemeni!?!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Listuta:
CameliaH - Maria si Ioana - 01.02.2002
angi gemeni - Andrei Ioan si Andreea Maria - 08.02.2002
Theodora - Alexandros si Yannis - 03.04.2002
Cristinacsa - Alexandra si Carina - 22.07.2002.
Tamara - Daria si Catalin - 15.04.2003.
simanoro - Stefania si Daniel - 05.08.2003
Tina75- Lukas si Alexander-20.01.2003-LA MULTI ANI!!!
Cosmi-Diana-Maria si Amalia-Ioana-16.10.2002
Janin-Isabella si Nicole-10.03.2002
miruna2bebei Razvan si Serban
si
Ioana77 - Arturicii - 39 saptamani

11 fetite
9 baieti + Arturicii!!!

Daca am uitat pe cineva,sorry!
Lista continua!

Theodora,o mamica fericita si Alexandros, Yannis gemenii mei minunati!
2 ani pe 03.Aprilie.2004.
htpp://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+2&mid=188&cid=3737

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Janin spune:

Buna mamicilor actuale si viitoare si nu numai de gemeni,si noi ne inscriem pe lista.
Am doua fetite, care fac pe 10 martie, 2 anisori, Isabella si Nicole.S-au nascut la 39 saptamani, Isa-2500g, Nico-2200g, cu scor Apgar 9, amandoua. Sunt doua nazdravane,doua firi total diferite, care nu o lasa pe mami sa stea nici o clipa linistita, trebuie sa le pazeasca, sa nu faca vreo boacana.Se mai trag de par, se musca, dar se si iau in brate si se iubesc.Noaptea dorm 12-13 ore, si inca 2-3 pe zi.De imbracat le mai imbrac si la fel,uneori, dar de obicei, culori diferite.Mananca si singurele, dar nu tot timpul; fiecare are biberoanele ei, culori diferite, suzete tot la fel, diferite,jucarii mai au si la fel, dar decat cateva, restul fiind diferite(ma repet cu acest diferit).Vorbesc, si in ro, dar mai mult in engleza, de fapt folosesc propozitii, numara, in ro si engleza, cu ajutor, dar tot timpul il sar pe 7, numara si singure, dar nu in ordine; mai stiu si alfabetul,ABCD, in engeza,le place Barney, mai ales Isabellei si Teletubbies, danseaza, fac piruete si le place sa cante. Sunt foarte multe de spus, dar nu mai pot sa scriu, pentru ca s-au trezit si pauza mea a luat sfarsit, dar o sa revin.
Va pupam.
pentru toate mamicile de gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

LA MULTI ANI Lukas si Alexander !!!!
Sa fiti sanatosi si fericiti!

Janin - bine-ai venit!

Ioana si "Arturicii - sapt 39"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simanoro spune:

Buna, mamicix2! Cu scuze pentru intarziere, la multi ani Lukas si Alexander!

Janin, bine ai venit!

Ioana, mai ai o saptamana! Nastere usoara! Sa ne tii la curent cu noutatile! Normal sau cezariana? Unde ai stat in Bc?

Tamara, ai dreptate cu rabdarea si tutunul... La mine e valabil si sensul propriu... Abia astept sa "roiasca" si ai mei in jurul meu! Of! Noi nici in fundulet nu stam..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna2bebei spune:

Buna,

vrem sa marim numarul baiteilor din lista. Asa ca, iata-ne si pe noi:
Razvan si Serban nascuti pe 08/01/2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

quote:
Originally posted by miruna2bebei

Buna,

vrem sa marim numarul baiteilor din lista. Asa ca, iata-ne si pe noi:
Razvan si Serban nascuti pe 08/01/2003

Miruna, sa-ti traisca baietii!!! Aveti si voi un anisor... Sa cresteti mari si sanatosi!!!

Angi si gemenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna2bebei spune:

da, suntem baieti mari acum .Multumesc, sa ne traiasca la toti copii si sa-i vedem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Miruna,
Bine-ai venit si ... La Multi Ani.

Simona
Am locuit intai pe B-dul Unirii iar apoi langa Shell-ul de pe varianta.
De nascut, cezariana clar.

Voi cum ati nascut?

Au avut Arturicii un program azi-noapte de-am zis ca daca nu-si rupe vreunul membranele,, mare lucru. Si inca sunt ok. S-au agitat incredibil, cum n-au mai facut pana acum. Eu auzisem ca inainte de nastere sunt mai linistiti... dar nu vor sa "respecte" regula.

O zi faina,

Ioana si "Arturicii - sapt 39"

Mergi la inceput

Ultima noastra poza!!!http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Theodora
Bine ai venit,Miruna si la multi ani mititeilor!

htpp://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+2&mid=188&cid=3737

Mergi la inceput

Mi-am amintit de Andreia si am cautat putin despre ea.Chiar daca nu e prea activa,m-am gindit ca are un loc special printre noi,ca SINGURA mamica de TRIPLETI!!!

original posted by andreia

NU am facut absolut nimic sa am tripleti.Imi doream foarte mult o fetita.Mai am un baiat de 5ani.
Amity ambra e fetita, Jude si Doyle sunt baietii.Sunt casatorita cu un canadian.Suntem foarte fericiti pentru bebelusii nostri chiar daca e foarte greu...Eu acum sunt singura cu toti si ne descurcam binisor.Sunt relativ cuminti.
Am dus sarcina pana la 34 de saptamani.Atunci nu am mai putut efectiv sa fac nimic.Mersul iesise de mult din calcul.Am 25 de ani si 4 copii.Sunt fericita.Vreau sa va trimit poze dar nu stiu cum.
Am si eu o problema cu ochisorul unuia din ei.Cred ca canalul lacrimal este infundat.In spital mi-au spus ca e de la terapia foto pe care au facut-o pentru icter.Mi-au spus ceai de musetel.Din cate am inteles e gresit.Apoi mi-au spus Betabioptal.Nu merge.
In ce consta interventia asta de care se vorbeste.Au aparatura pentru asa ceva sau e vorba de ceva mai complicat.Mi-e o frica de mor!
Va pup pe toti si multumesc mult pentru urari si pentru felul in care m-ati primit.
Andreia

Mergi la inceput