bona : cunostinta sau prin agentie ?
Vreau sa va cer parerea in legatura cu acest subiect celor care ati angajat bone pentru copii. Ati apelat la agentii specializate sau ati gasit bona prin cunostinte de familie?
Va intreb pentru ca eu incerc sa gasesc o bona pentru fetita mea de 6 luni. Eu inclin sa apelam la o agentie, in timp ce sotul meu este adeptul solutiei prin cunostinte si nu reusim sa cadem de acord.
Orice sfat este bine venit, pt ca nu putem conta pe ajutorul bunicilor, care sunt departe de noi.
Raspunsuri
denissa spune:
Noi am apelat la acest forum si am primit ajutor. Acum suntem taaaaare multumiti de alegerea facuta. Raducu se intelege foarte bine cu bona lui. Si noi la fel. Multa bafta!
denissa
bibi spune:
eu am incercat initial prin cunostinte. Nu am gasit.
Urmatoarea optiune a fost o agentie. Am gasit o bona cu care David,la cele 6 luni ale lui, se intelegea de minune.
Din pacate acum a plecat( s-a reangajat la unitatea care o daduse in somaj).
Suntem si noi in cautare.
Tot pe la agentii si de data asta.
katya_c spune:
Nu stiu unde ati gasit voi o agentie. Eu caut dar nu stiu unde.Iubesc mult copiii si am si lucrat ca baby-sitter, insa pe la cunostiinte. Acum imi este mai greu sa gasesc un loc de munca pt. ca nu am calificarea necesara. HELP!
nadina spune:
Noi am inceput cu una de la agentie pe care am dat-o afara dupa doua luni, ca nu era intreaga la minte. Chestia care m-a deranjat foarte tare la agentie e ca mi-au promis ca imi vor da dosarul femeii aleia, cu cazier fisa medicala etc si ulterior am constatat ca desi eram a doua familie la care lucra, ei nu aveau nici un fel de dosar.
Acum incercam varianta cealalta.
Mult succes,
Nadina
"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)
angi_gemeni spune:
Mie mi-a recomandat-o cineva care a avut la copil.
Eu sunt foarte multumita!
Angi si gemenii
Freia spune:
tanti pe care o am (pt inca scurt timp) - are niste probleme medicale - a fost gasita printr-o agentie. Acum sunt iar in cautare si nu stiu de unde sa incep.
Are cineva niste adrese cu agentii de babysitting?
Freia si bebe Alexa
http://community.webshots.com/user/freia_ro
madic spune:
Am gasit pe cineva (prin cunostinte), dar nu sint foarte multumita de ea.
Am sunat si la o agentie (BLU SERVICII - pentru cine mai cauta) si mi s-au parut destul de prompti, dar am zis sa astept pana la sfarsitul lunii sa vad cum se mai impaca bona cu fetita mea. Ce nu mi s-a parut clar la agentie a fost faptul ca ei zic ca ai dreptul sa schimbi mai multe bone in cadrul aceluiasi comision platit, daca bona nu corespunde sau daca aceasta paraseste postul. Adica daca ea hotaraste ca de maine nu mai vrea sa vina, eu ce fac?
Daca stiti pe cineva interesat, noi stam in Titan.
ivonne spune:
Noi tot la varianta agentie ne-am oprit. Am primit intr-adevar un dosar al bonei, inclusiv cu evaluarea psihologica si suntem foarte multumiti. Nu a fost nevoie sa o schimbam de una an si ceva de cand suntem impreuna. Daca ai nevoie si de alte detalii ti le pot trimite pe PM.
Noroc in cautare!
madic spune:
Ivonne, te rog din suflet sa-mi trimiti adresa agentiei si orice alte informatii mai ai, pentru ca am hotarat sa termin cu bona pe care o am, deoarece nu are nici un pic de bunavointa.
In afara de faptul ca luna aceasta (prima de altfel) a avut program de 3-5 ore pe zi si am platit-o integral, aseara mi-a spus, cand am venit de la serviciu, ca s-a gandit ea mai bine si sa-i fac eu mancarea de pranz a lui bb seara cand vin de la serviciu.
Iti multumesc anticipat si astept mesajul tau cat mai curand.