Ne loveste peste fata
Raspunsuri - Pagina 2
ANDRUSHKA spune:
ma bag si eu, desi nu sunt mamica. In schimb, lucrez 3 zile pe saptamana la o familie care are si un baietel de 1 an si 7 luni. S-a obisnuit cu mine micutzul. radem, ne jucam, ne puparim si de-odata jaaap! una peste fatza sau isi propteste mainile in parul meu si-asa rar ca vai de el, si trageeee cu seteee!!! La orice protest si maraiala de-a lui pe care eu o interpretez ca rafatz, pun o anumita privire in ochii lui, ma opresc brusc din ce fac si-l privesc fix, usor incruntata. isi da seama si se opreste din plans, marait, scancit. Stie de-acum ca, daca-mi pironesc ochii mei de Mafalda pe el, saracu', a facut o prostiuta. Sa ma intorc la lovituri... Imediat ce ma pocneste, aplic metoda "intimidarea adversarului cu privirea" (haha, asa adversari sa tot ai in viata, dragii de ei..) dupa care ii iau manutza cu mana mea si schitez un mangaiat pe par sau pe fata, depinde de zona agresata, timp in care imi modific si expresia fetei, din severitate in zambet si mai zic si cate un "mmmm" ca sa-i arat ca bucuroasa sunt de asa o mangaiere. Cam in cateva saptamani am inceput sa vad schimbarea. chiar daca-i mai scapa o palmutza, pana sa apuc eu sa ma-ncrunt, el si incepea cu mangaiatul, ba acum scoate el "mmmm'ul ala de placere. e tare shmeker!
Yesterday I dared to struggle, today I dare to win!
iubibubi spune:
noi inca n-am ajuns la "faza" asta, desi, daca da de parul meu, trage cu sete. are insa o prietena cu 4 luni mai mare decat el (noi avem 1 an si 2 saptamani) de la care o fura in mod constant. ii da palme, il trage de par, il musca, il zgarie si, din cand in cand, ii mai da si cu ceva in cap. e agila rau micutza - noi mereu suntem cu ochii pe ea sa nu-l termine de tot pe Andrei, dar nu stiu cum ajunge la el de fiecare data :). si asta miku' nu riposteaza defel, se pune doar pe plans si vine la mama fuguta-fuguta. asa ca, eu de-abia astept sa-l "apuce" si pe el :)). sa inteleaga fata cine-i sefu' :)).
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi