Povestioare crestine pentru cei mici

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

DANIELA SI CONCURSUL

Mama trebuia sa plece de acasa pentru doua zile.daniela,de 7 ani,inca nu stie sa citeasca prea bine,pentru ca nu merge la scoala.
-Duminica avem concurs la biserica.Trebuie sa stim toate versetele de aur din ultimele cinci saptamani.Eu nu le stiu prea bine.
Seara,mama i le citeste pe toate,rar,si-i pune semne in Biblie unde sa citeasca si ea ca sa le invete pana duminica.
Timp de doua zile,Daniela cauta in Biblia mare semnele pe care i le-a pus mama si citeste pe litere versetele,le reciteste si incearca sa le invete pe de rost.Merge destul de greu,dar nu se descurajeaza.Se joaca putin,apoi se intoarce la versetele ei.
In seara cand s-a intors mama,fetita le stia bine.
-Ti le spun?
Mama se aseza cu ea in brate si asculta.Se incurca in doua locuri.Mama le reia cu Daniela inca de doua ori.
-Maine le vei sti perfect!Domnul iti va rasplati munca,ai sa vezi.
Duminica sunt la grupa"Talita" saisprezece copii.Pe scaunul ei,Daniela isi legana picioarele,de emotie.Incepe concursul.Copiii sunt bine pregatiti,dar Daniela ii intrece pe toti.Castiga premiul intai.Vine si isi pune capul in poala mamei.E fericita.
-Sunt atat de bucuroasa ca esti fetita mea!ii sopteste mama la ureche.
Inainte de a iesi din sala,pe Daniela o asteapta o surpriza:primeste o papusa mare,care spune "ma-ma".
Sub hainuta papusii,un biletel scris de mana,un scris de copil care abia cunoaste literele,probabil fosta "mamica" a papusii.
-Mama,ce scrie aici?intreaba Daniela cu papusa la piept.
-Cristinne,citeste mama.
-Asa o cheama pe papusa?
-Da,asa o cheama.
Daniela se bucura:papusa ei are un nume foarte frumos.

alina

Mergi la inceput