reclame!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Oana, tu ai dat exemplul, eu vin cu teoria...Nu'sh cum ii lasa pe-astia sa faca atata contra-reclama gen "nu apela la serviciul X, vino la Y, cu nume concret, tot. Nu-ti spala shosetele cu OxyClean, da-i cu Clorox , ca poate nu le mai ai... Nu prea-mi vin acum in minte exemple de reclama. Imi plac cele de la casa de asigurari Geico,cu reptila aia haioasa. Sau aia de la nu stiu ce medicament de stomac, vine una si prezinta meniul care trebuia sa sune foarte apetisant si peste vocea ei se suprapune o alta descriind senzatia de arsura la stomac si noaptea nedormita dupa ingurgitarea manacrurilor alea sofisticate...E sadica! O, o,o...stati ca am vazut una de curand, la un credit card, ceva cu "identitati furate", o babuta da vesela din gura , dar vocea e a unui barbat, spune numai traznai baba... V-am plictisit? Totusi, fetele din publicitate, lamuriti-ma si pe mine, cum de este posibila contrareclama?

Yesterday I dared to struggle, today I dare to win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lix spune:

eu pot sa va confirm ce spune qsar...la noi (la romanica!) intotdeuna clientul are ultimul cuvant. din pacate agentiile nu prea isi permit sa refuze clientii. iar clientii romani nu sunt educati ca sa realizeze ce inseamna o reclama buna.. sunt mici artisti!

reclama buna...cea de la evenimentul zilei cu viitoru presedinte, prim ministru..etc . 2- cea cu puscariasi care te asteapta!

reclama f f proasta: oare o sa ma sarute! kandia!

reclama haioasa: milka si impaturitul ciocolatei cu staniol

si super super reclama -importata evident- cu indianul care viseaza la o masina pejo (na ca nici nu stiu cum se scrie :(! ) si se uita la masina lui rapciugoasa si intr-o disperare de cauza incepe sa o loveasca si in fata si in spate si la un moment dat aduce un elefant sa o striveasca..lucreaza ce lucreaza la ea...intr-un final..rezultatul fericit: indianul cu revista in fata se uita cu admiratie cand la poza masinii cand la masina lui transformata..si pleaca la agata de femei cu ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by ANDRUSHKA

Oana, tu ai dat exemplul, eu vin cu teoria...Nu'sh cum ii lasa pe-astia sa faca atata contra-reclama gen "nu apela la serviciul X, vino la Y, cu nume concret, tot. Nu-ti spala shosetele cu OxyClean, da-i cu Clorox , ca poate nu le mai ai... Nu prea-mi vin acum in minte exemple de reclama.

da, chiar, Oana a sesizat corect. le-ati observat si pe cele la medicamente? ba nu luati Tylenol, ca Advil e mai tare in parcare, ba invers...si mai sunt. nu stiu cum e posibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Da aveti dreptate, in america toate reclamele, cu mici exceptii sint idioate complet!!! De la medicamente la masini!!!

Una mi-a placut de la Fedex: incepe cu unul care e in maieu, burtos, fatza clasica de ratat "white trash" cum sint numiti pe aici, sta in fatza unui mobilhome, o jerpelitura, cu un ciine slab lingind prin ograda niste resturi, se opreste masina si vine posta, tipul deschide scrisoarea datata cu 20 de ani in urma in care il anuntza ca a fost admis la harvard!!:) reclama suna ceva de genul nu folosi sisteme de posta necunoscute, foloseste fedex ca-ti schimba viatza! Si mi-a mai placut alta de la volkswagen cu doi tipi (un el si o ea) care merg paralel cu masinile pe strada, frumosi foc, flirteaza, isi trag ocheade, opresc la stop si se uita preluuung unul la altul, cind tipul primeste peste ceafa jucaria aruncata de copil din spate, se redreseaza devine serios si o sterge, tipa ride si se uita si ea in oglinda retrovizoare, si ea avea un copil!!!
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Dar de reclama la "Unirea" ce spuneti? Eu cand aud "Gogule, este probleme, ma?", imi vine sa . Si cand il mai aud si pe Alex repetand, cu ranjetul pe fata, atunci parca !
Cel mai mult imi plac reclamele la coca-cola light. Mi se par super reusite.
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariailin spune:

Doamne ce-am mai ras....nu m-am gandit prea mult care-s bune care rele dar asa cum le-ati povestit voi.........am ras cu pofta. Vladut are doua reclame preferate.....1 cafea Elita cu Oana Cuzino parca si copilul care se culca cu un catel de plus, se duce la baie si cand se intoarce gaseste in pat unul adevarat care-l pupa si 2. reclama la Sugus cu razuieste-colecteaza la care rade in hohote cand vede animalutul care sare dintr-o parte in alta.

Eu stau si ma uit cu placere la reclamele de pe posturile strraine.
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellys spune:

Super reclama la Peugeot!

Mai imi plac si cele de la Connex cu "Tu la ce visezi?".

Proasta reclama la ziarul lui Florin Calinescu care are pe fundal o tipa care geme!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Mie imi vine rau cand vad reclamele la detergenti.
Tipic romanesti cu Maria atotstiutoare si cu Danut
care primeste in dar un zmeu , cum gaseste Danut cele mai mari noroaie inaltand zmeul.

Sunt si reclame dragute : la elitte cu cele 3 tipe

Acina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Eu, mare consumator de reclame. probabil ca n-am mai multa minte decat fiul meu de 6 luni. Nu ma deranjeaza niciodata pauzele de publicitate. din cand in cand mai butonez telecomanda pana ajung la posturile nemtesti Au ai niste reclame care emana bunastare si lipsa de stre. Au o calitate a imaginii si niste culori care mie-mi plac tare mult.
Nu am pregatire de specialitate, un simt al esteticului deosebit si nici un spririt profund analist insa pot spune ce-mi place si ce nu.
Milka- am retinut o remarca a unui consumator de reclame: Iti dai seama cum miroase in camera aia?!?
Paste de dinti si tampoane - naspa. Un look interesant mi se pare insa ca are tipa de la tampoanele Always( blonda, inalta, slaba, par lung strans in coada, ochelari cu rama neagra)
Masini- reclama la Peugeot mi se pare bestiala.

Am observat insa ca la noi nu prea se folosesc bebelusii. Sunt atat de dragalasi si cred ca ar vinde bine orice produs.

O reclama pe care o digerez la nesfarsit- cea la ziarul financiar. O terasa in plina vara. El singur la o masa, figura cam tampa, tipul putin complexat, citeste ziaryul financiar. la o alta masa, ea, genul de femeie " cu bilute", stapana pe ea, flirteaza cu el. El o observa, ea inchide agenda personala, ese ridica hotarata se indreapta unduios spre el,se apleaca pe masa sugestiv, il priveste in ochi si incepe sa-si scrie nr. de tel. cu rujul pe ziar. El o priveste incurcat, genul: Cum, mi se intampla chiar mie?", dar... iese din starea de tampa admiratie, vede ce face si o pocneste cu ziarul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Printre multe alte reclame de buna calitate exista una(ele) care ma impresioneaza: Romtelecom pentru Olimpiada de la Atena - cea cu Nadia, Ivan Patzachin dar mai ales cea cu saritorul de la trambulina m-au emotionat de fiecare data.

Mergi la inceput