A FOST ODATA !...acum este Alvaro-Daniel

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuta spune:

Bine-ai venit acasa Alvaro - pui mic si curajos! Sa ai parte numai de zile senine, bucurii si tot ce este bun pe lume! Sa-ti fie viata ca un ris de copil!

Elena - dragostea de mama e in stare sa doboare muntii! Tu ai dovedit-o din plin! Sa va traiasca copilasul, sa creasca mare si frumos, sa va bucure viata, sa va fie prima raza de soare si ultima soapta de noapte buna!

Cu drag,

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Doamne!, e asa, ca o poveste, din pacate adevarata, din fericire cu un final cum voi si fiecare din cei de-aici l-am dorit si asteptat.Micutul vostru in afara faptului ca e un mare, mare luptator e si un mare norocos. Norocos ca s-a nascut intr-o lume in care uneori imposibilul devine posibil, norocos ca are niste parinti minunati ca voi, care n-au incetat nici un moment sa creada ca totul va fi bine si norocos chiar si pentru ca aici au fost atatia oameni, care fie si numai cu gandul au fost alaturi de el in tot acest timp.
Sa va dea Dumnezeu numai zile frumoase si fericite, alaturi de puiutul vostru, la fel ca cele de-acum.

http://community.webshots.com/user/lilianacsaki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

gianina si bebe Simona Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta spune:

Multe felicitari Elena, esti tare de tot!O adevarata luptatoare!
M-a emotionat nespus ceea ce s-a intamplat cu micutul Alvaro-Daniel,
Bine ca s-a terminat totul cu bine. Ii urez micutului Alvaro, multa, multa sanatate si sa-i bucure pe mami si tati zi de zi si sa creasac mare, sanatos si papacios.
Numai bine,
Ancuta si bb Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voinea spune:

am plans cand am citit. sa va dea Dumnezeu sanatate. ti-am vazut si pozele din albumul cu burtici.
eu sunt sensibila la subiectele in care sufera copiii din orice motiv pentru ca la un moment dat nu stiam daca o sa traiasca bebelusul din burtica. si am plans si atunci.

Adina si dragalasii ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Sa aveti parte numai de zile senine, voi, cei mai curajosi parinti. Luptatorului Alvaro, multa , multa sanatate!

Mihaela, Diana si Silvia

http://community.webshots.com/user/mihaela_s20

www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Nu cred ca cineva isi poate imagina o asemenea durere.
Este infiorator prin tot ceeace ati trecut cu copilul,
insa este bine ca s-a terminat.
Sanatate este cea mai potrivita urare pentru el.

I.

ps.Am vazut pozele, toate, sunt superbe!
Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moka spune:

Elena, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, tie, puiului tau si taticului lui! Sa fiti fericiti! Nu cred ca in Romania povestea ta s-ar fi terminat cu bine, ai avut parte de oameni extraorinari acolo.

Moka si Mokutza (11 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Doamne, Elena, prin ce a trebuit sa treceti! Inca am lacrimi in ochi si un gol in stomac...
Dar, dupa cum ai spus chiar tu: a fost!
Sa-ti traiasca luptatorul - seamana cu mama lui! - si sa fie sanatos tun!

Claudia si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Citesc cu atentie ce ati scris si nu stiu de cite ori sa va multumesc ca imi sunteti alaturi si chiar exista oameni ca voi pe aceasta lume, si spun asta deoarece suntem ROMANI si ne intilnim pe acest forum din toate colturile lumi ,la bucuri si necazuri, nu ne cunoastem dar facem cunostinta,ne inprietenim si ne intilnim...
Majoritatea mi-ati spus ca daca baietelul meu se nastea in romania nu ar fi avut sanse sa traiasca...Asa ma gindeam si eu cind eram la spital si ma uitam la el ,"oare daca il nasteam in romania traia"...dar raspunsul la intrebarea mea nu am vrut sa il aflu deoarece baietelul meu sa nascut aici in Florida...
Pe forum este o membra din Romania care este gravida si a aflat ca va naste un baietel cu probleme la inima , iar dupa ce va naste imediat doctorii se vor ocupa de baietel. Vreau sa va spun ca sunt cazuri extrem de grele si in romania care au sfirsit cu un rezultat bun, de aceea eu ma rog pentru membra noastra de pe forum si Dumnezeu sa o ajute pe ea si pe prichindelul ei, sa treaca cu bine peste tot ce ii asteapta si sa auzim numai de bine.
Multa sanatate si Dumnezeu sa va ajute.

http://community.webshots.com/user/elenalove27

Mergi la inceput