sanatate

sanatate | Autor: Laura21

Link direct la acest mesaj

Ma numesc Laura si citesc cu un deosebit interes toate mesajele de pe acest site; am o problema de sanatate pe care nu stiu exact cum sa o interpretez. Eu si sotul meu incercam de 2 ani sa avem un bebelus, dar din pacate nu avem succes pina acum. Locuim in Statele Unite si aici clinicile de fertilitate sint foarte "la moda", ne-am facut toate testele, rezultatele sint normale si totusi nu se intimpla nimic. De citeva saptamini am o durere surda in zona abdomenului inferior, iar de citeva zile s-a acutizat si nu mai pot dormi pe parte dreapta, durerea fiind atit in zona ovarului drept cit si in spate, in zona rinichiului drept. Stiind ca acum 4 ani am avut un chist ovarian de 5 cm(tratat la momentul respectiv cu anticonceptionale0 am mers la ginecolog.In timpul consultatiei am avut aceeasi durere, iar ulterior am facut ecografie intervaginala si mi s-a spus ca totul este bine. Mi se pare cel putin ciudat ca totul este bine avind in vedere ca durerea continua, iar acea ecografie a durat doar 2 minute, total lipsita de interes. Daca ma puteti ajuta cu un sfat si sa-mi ispuneti ce altfel de analize as mai putea solicita. Va multumesc anicipat si astept cu nerabdare sfaturi!
Laura