In ce zodie sunteti nascuti? (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moka spune:

Mami si tati sagetatori, bb scorpion.

Moka si Mokutza (11 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ena spune:

Scorpionii sunt oameni ce nu uita nici cand le faci un serviciu si nici cand le faci un rau.
Din cauza asta sunt catalogati negativ.
SUNT CEI MAI BUNI PRIETENI SI SUNT CAPABILI SA OMOARE PENTRU CINEVA DRAG FARA SA SE GANDEASCA A DOUA OARA.

ena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelina spune:

eu sunt Fecioara, prietenul meu,Rac

angie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielat spune:

Eu - rac, sotul - berbec, bb - rac.
Lena - pot sa spun eu ceva despre sciopioni - femei, dar celelalte care sunteti in acesta zodie sa nu sariti pe mine, ca eu spun din ce am intalnit. Sunt persoane meticuloase, cu o predilectie dusa pana la extrem pentru curatenie, sunt persoane saritoare totusi si bune la suflet dar nu le place sa le iesi din cuvant sau sa le critici.

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

quote:
Originally posted by ena

Scorpionii sunt oameni ce nu uita nici cand le faci un serviciu si nici cand le faci un rau.
Din cauza asta sunt catalogati negativ.
SUNT CEI MAI BUNI PRIETENI SI SUNT CAPABILI SA OMOARE PENTRU CINEVA DRAG FARA SA SE GANDEASCA A DOUA OARA.

ena

Ena,

eu sint o scorpioancä veritabilä si vreau sä-ti spun cä am o zodie tare frumoasä!!!...nu o gäsesc deloc negativä!!
....si sä stii cä eu uit la momentul oportun cä cineva mi-a fäcut un räu si-l ajut in continuare, dacä pot, ca sä-i dau o lectie!!!...dacä a inteles-o, atunci isi dä seama cä ii sint mult mai superioarä!!!
Faza cu omoritul este cam exageratä!!!...am avut si situatii cind iubitul meu taur a fost in pericol...atunci nici nu am ezitat mäcar si m-am bägat la bätaie intre ei!!!...de omorit, nu-l omor, cä nu vreau sä am probleme!!...mai bine il las sä träiascä, ca sä-si dea seama ce exemplar nereusit reprezintä pe lumea asta!!

Camiiiiii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Miine incepe Anul Maimutei in zodiacul chinezesc, sarbatoare mare pe aici si bineinteles o zi libera de la servici. Daca va intereseaza, aruncati un ochi aici: http://www.chineseastrology.com/wu/index1.html
Veti gasi informatii interesante, zic eu.

Eu scorpion, sotul capricorn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Raci toti trei: tata, mama si bebe.
Din doi raci nu putea sa iasa decat un rac.
Pana acum totul e ok ca doar vorbim pe limba noastra.

CriXia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geaninaelena spune:

noi suntem 2 berbeci!

Gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriSt spune:

dintr-un berbec si-o balanta a rezultat o racuta cu ascendent in scorpion!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Buna va spune o leoaica,un berbec si un mic geaman de 5 ani
Cosmina&Bogdan

mina

Mergi la inceput