ecografie?..va rooog!
Fetele din Bucuresti....va rog,recomandati-mi un cabinet unde sa fac o ecografie(nu foarte scump!!!)...la medicul meu de familie este mereu plin de pensionari,mereu e coada mare...si ma cam streseaza durerea asta...cred ca e anexita...dar vreau sa fiu sigura...sa dorm linistita!As vrea sa o fac astazi si sunt dezorientata...nu stiu unde sa ma duc.....
Multumesc!
Raspunsuri
Tia spune:
Centrul Medical Unirea
dr. Danut Iosup
327 11 88
tinteste intotdeauna spre luna, chiar daca nu vei nimeri, vei fi printre stele
tlaura spune:
la Universitate, pe strada Academiei, se afla o policlinica cu plata, chiar asa se numeste: Policlinica Academiei". Nu e scump deloc, anul trecut era 80.000 o echografie, si au si un echo. f. bun. Nu stiu ce dr. gasesti acolo, eu am fost pacienta dr. Ples, dar o echo. iti poate face oricine.
Sanatate si sa auzim de bine!
Laura, mama lui Andrei
craluca spune:
pot vorbi cu doctorita mea, se numeste Flori Mihalache si are cabinetul undeva pe langa magazinul Propser (Rahova); costa 250.000 lei
Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100
crinuta spune:
Vezi ca si eu odata m-am dus la eco fiind convinsa ca e anexita ( senzatie de balonare, si durere surda in partea dreapta), si cand colo era de la rinichi. SE confunda usor.
Crinuta
Vanina spune:
Fetelor,va multumesc tare,tare mult...dar ieri nu am mai apucat sa citesc mesajele voastre.....eram cam speriata si m-am dus la Policlinica cu plata nr3(290.000-eco genitala-se uita doar la ovare si uter)...si intr-adevar e de la raceala-ovarele marite de volum si ovarul stg polichistic cu un chist (cel mai mare) de 18mm.....iar la ovarul drept se vedea foliculul(eram in a 15-a zi)...oricum m-am linistit...
Raluca cum e doctorita ta?Sunt in cautare de un alt medic de familie la care sa pot apela in astfel de situatii...ca a mea e imposibil mereu de gasit:)))250.000 o eco completa?sau doar genitala?
Laura suna tentant....o sa ma duc si pe acolo sa vad ...multumesc tare mult!
Multumesc tuturor!
Mada spune:
Buna, eu iti raspund mai tarziu, ieri am plecat de la serv. devreme pe la 1. Am fost cu matusa mea la controlul de 7 luni si jumate(30 sapt si o zi ieri), la Medicover.Eu si cu ea (matusa care are 32 si eu 27 de ani, hihihi dar asta nu conteaza) suntem pacientele dr. Ples (de regula mergeam la pol Academiei si Laura am vazut ca o stie), intr-adevar este mai ieftin acolo consultatia este 150.000 si eco 200.000. Dr este foarte buna, este medic si la sp Bucur de alfel ea acolo va naste cica pe 19 martie. I-a confirmat ca va fi baiat(eco doppler)si este sanatos tun, dadea din manute, era foarte vioi. Printre picaturi am intrebat-o si eu daca imi pot face testul(am tot felul de senzatii , ba ca ma inteapa , ba ca nu) cu toate ca ar trebui sa-mi vina pe 24, dar mi-a spus ce este devreme ca probail nu s-a facut implantarea si pe 30 sa ma duc la ea daca nu vine. Deci m-am mai calmat. Mai astept.
va pup,
Mada