Dupa ovulatie temp 36/8 normal?
Temp nu a crescut decit un grad. MOnitorizarea eco a aratat ca ovulatia a fost in ziua 11, azi ziua 13 temp. este 36/8 si nu stiu ce sanse am.Totul arata ca luna asta a fost ceas mai putin temperatura. Ovulul cind s-a spart era de 25 mm:ce sanse pot avea cu temp sub 37?
Raspunsuri
anemona spune:
Costi, depinde foarte mult de cum iti iei temperatura, ce termometru folosesti, ce "locatie" si daca il tii in aceleasi conditii si aceeasi durata de timp. Dar eu cred ca nu ar trebui sa te iei dupa temperatura daca toate celelalte sunt ok!
Samara spune:
eu o singura luna mi-am luat temperatura caci dupa am ramas insarcinata. in luna respectiva eu nu am avut temperatura mai mare de 37,0 grade, daca nu ma insel 36.8 grade am avut in a 19-a zi dupa ovulatie, in rest temperaturi intre 36,3 la 2 zile dupa ovulatie si 36,8 cum am zis. nu pot sa iti zic cat a crescut in ziua de dupa ovulatie sau in ziua ovulatiei caci atunci am uitat sa imi iau temperatura.
Daca a crescut temperatura, chiar si cu un gra eu zic ca e ok. Acum depinde de daca a nimerit. Mult succes!
Samara care e in 7 sapt.
DPN 25 august 2004
crinuta spune:
Cine spune ca temp trebuie sa ajunga la 37? Fals!!!!
Trebuie doar sa existe un salt de 0.2 ( minimum).
Crinuta
anne-marry spune:
costi, eu am luat temperatura corect, doar vreo 2 luni, insa la mine ffff rar se intampla s cresasca peste 37.00 si acum, adica in sapt 4-5 cand am monitorizat temperatura s vad ce si cum, a bea crescuse cam pe la 37.00 - 37.1 dimineata (ca seara era 37.6-36.6 etc).
depinde si cum iei temperaura, la ce ora etc. ......eu cred ca in realitatae aveam mai mult dimineata, ca o luam cam dupa 8 si nu stiu dac diferenta poate fi asa mare intre ce este seara, si ce este dimineata, adica 0.6 grade...sau cine stie..oricum, la mine mult nu crestea. ce sa mia zic de peste 37.00. fii linistita.
pupici dulci...
anne-marry 10 sapt
si...albumul meu cu poze:
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=1513
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
Costi spune:
Va multumesc pentru incurajari.
Azi sint si mai bulversata, temperatura scade oare?
Dimineata imi iau temperatura intotdeauna, azi era 36/6, nici
nu ma gindesc ca s-a putea prinde ceva.
Nu mai pot sa-mi adun gindurile. Lunile trecute, cind ovulam
temperatura crestea pina la 37/3(cred ca ovulam).Acum dupa trata
ment cu estrogeni si brocriptin, ecografic s-a vazut ca am avul
un ovul de 25mm,am ovulat dar temperatura....RENUNT, nu mai inteleg nimic.
anis spune:
Nu pot decat sa intaresc spusele Crinutei....trebuie sa existe un salt de minim 0,2...
AniS