bani din usa in romania- ieftin si rapid?

bani din usa in romania- ieftin si rapid? | Autor: monicuta

Link direct la acest mesaj

daca vreau sa ajunga repede, transferul bancar ma costa in jur de 40$. daca vreau ieftin, cashier's check ajunge in 2 sapt., sta in banca 1 luna.
cunoasteti alta posib.? multumesc, m

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Cel mai ieftin ar fi mandat postal. Trebuie doar sa intrebi la posta daca Romania e in lista tarilor cu care fac acest gen de tranzactie.
O alta alternativa ar fi Western Union.

Adela
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Adela%20P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Eu de aici din Jap trimit bani prin posta si ajunge intr-o saptamina taxa postala fiind de \1000(asta fii aproape 10 $)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

ar mai fi Western union care iti ajung banii super rapid ,in maxim 10 minute cineva din Romania i poate ridica ,insa iti taxeaza cam 10% .

Eryka & sufletzelul din burtica --->21 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicuta spune:

va multumesc, m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Cu WESTERN UNION este cel mai rapid,in cateva minute.
La 100$ trimisa iti ia comision 8$.
Dupa ce trimiti banii,contactezi persoana din RO si ii dai paralo(respectivul nr.de transfer)si totul e rezolvat.
Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicuta spune:

multumesc, cary. m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

Cary spune-mi si mie te rog de unde trimiti tu ca mie itre 50-100$ sa trimit in Ro imi ia 15$ cu W.U??????????

mihaelaH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Mie mi se pare ca W.U sint mari snapani! Au comisioane de te doare capul. Eu cind trimit bani in RO (e drept, nu din State dar tot transcontinental), ma duc la banca unde am eu contul si o rog pe tipa de la Customer Service sa caute in lista de banci cu care corespondeaza direct o banca din RO si filiala acesteia care-mi convine mie ca locatie. Eu trimit bani la BCR si tata ii ridica de acolo cam in 4-5zile( de sarbatori putin mai mult, ca sint mai incarcati), comisionul platit fiind de 25 AUD indiferent de suma trimisa. Incearca varianta asta, nu se poate sa nu gasesti o banca romaneasca in legatura directa cu banca ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena2001 spune:

Prin Western Union, asa este, pt. $100 taxa este de $15.
Daca trimiti dintr-un cont intr-altul, atunci comisionul este de $45.
Sau eu am mai trimis de la banca noastra printr-o banca intermediara, corespondent cu Banc Post si atunci am platit $20 dar au ajuns mai putin cu $10 si mai este un inconvenient: cand trimiti banii printr-o banca intermediara, banca prin care ii trimiti te pune sa semnezi un act prin care esti de acord ca banca sa nu raspunda in caz ca se intampla ceva si se pierd banii pe drum, desi mi s-a garantat ca nu se intampla....

Eu am mai auzit inca o varianta desi nu stiu daca chiar se poate....ceva de genul ca, daca iti deschizi un cont aici, sa zicem la Banca Americii si trimiti cardul in tara parintilor, atunci ei pot sa scoata de acolo banii si nu-ti ia banca decat $2-3; stie cineva ceva legat de chestia asta....ca mie mi se pare convenabil, as putea deschide un cont aici si as pune bani in cont decat cand vreau sa-i trimit...
Irina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Mi-e greu sa cred ca nici o banca din RO nu are corespondent direct in State(fara alta banca intermediara), ce naiba, sint o gramada de operatiuni bancare intre RO si State!

Mergi la inceput