Riscul pierderii de sarcina poate fi detectat!

Riscul pierderii de sarcina poate fi detectat! | Autor: dodo

Link direct la acest mesaj

Tocmai am aflat azi la stiri si ma grabesc sa va povestesc si voua: cercetatori din Melbourne si Sydney au descoperit ca pierderea de sarcina poate fi detectata din timp si poate, intr-un viitor, prevenita. Se pare ca la femeia gravida exista o proteina, Mic1 (sorry, scrisesem gresit, in graba!)au numit-o, care trebuie sa aibe o anumita concentratie. La femeile in pericol de a pierde sarcina, concentratia acesteia incepe sa scada, deocamdata nu se stie ce anume declanseaza aceasta pierdere treptata. Ei zic ca, daca se detecteaza din timp, prin analize de singe periodice, nivelul acestei proteine, se va putea suplimenta artificial(probabil prin perfuzii) si astfel sarcina sa poata evolua normal. Doamne-ajuta, sa nu mai treaca si altele prin cosmarul adus de pierderea unui sufletel!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura_72819 spune:

Buna treaba, dar crezi ca daca te duci la un laborator, maine si ceri Mid1, aia o sa stie ce vrei? Probabil ca e o chestie care mai dureaza pana o sa ajunga si la noi. Sa speram cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

M-a pufnit risu' iaca sa ma duc la mosulica al meu di doftor si sa-i zic ca vreau si io Mid1 si daca se poate sa-mi gzica de-i acoperit de health, sa vezi ci ochi o sa bolboace.
Am cautat prin stiri la CNN si BBC, poti sa-mi gzici la ce agentie gasesc mai multe.
Plizz, zi-mi si mie unde pot citi mai multe, macar poate in urmatorii 12 ani apare ceva.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Uite si un site, eu am auzit la stirle TV de pe 3 canale. Din pacate, nu se stie cit de curind se va pune in aplicare pe scara larga, sa speram cit mai curind!
http://www.heraldsun.news.com.au/common/story_page/0,5478,8360661%255E2862,00.html
Inca unul, cu articol asemanator:
http://www.theage.com.au/articles/2004/01/09/1073437471906.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Multumesc, ramin datoare.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput