Stiti ceva despre gradinita 49 (Baba Novac)??
Va rog, daca aveti ceva informaii despre aceasta gradinita, v-as fi foarte recunoascatoare daca mi le-ati împartasi!
Multumesc anticipat!
Monica
Raspunsuri
copilutzu spune:
Banuiesc ca este vorba despre gradinita din spatele restaur. Rucar!
Ce stiu eu,..este o gradinita cu program normal, inscrierile se fac in general toamna, dar merita sa incerci si acum .Mergi acolo si intreaba .In toamna se platea taxa in functie de salariu iar separat
(optional) platesti ptr. alte ore pe care doresti sa le faca puiul.
Este o gradinita curatica ,mancarica buna,educativa.......mie mi-a placut cum a fost ingrijita nepoata mea.
Iar daca se intapla ca un copil sa nu poata veni o sapt.,doua,parintele anunta iar luna urmat. plateste mai putin.
Binenteles... nelipsitul fond de clasa.
TE PUP!
monica spune:
quote:
Originally posted by copilutzu
Banuiesc ca este vorba despre gradinita din spatele restaur. Rucar!
Ce stiu eu,..este o gradinita cu program normal, inscrierile se fac in general toamna, dar merita sa incerci si acum .Mergi acolo si intreaba .In toamna se platea taxa in functie de salariu iar separat
(optional) platesti ptr. alte ore pe care doresti sa le faca puiul.
Este o gradinita curatica ,mancarica buna,educativa.......mie mi-a placut cum a fost ingrijita nepoata mea.
Iar daca se intapla ca un copil sa nu poata veni o sapt.,doua,parintele anunta iar luna urmat. plateste mai putin.
Binenteles... nelipsitul fond de clasa.
TE PUP!
Da, despre aceasta gradinita este vorba. Multumesc mult de informatii! Nu prea înteleg care-i treaba cu "în functie de salariu" ca doar n-o sa-mi ceara sa-mi lipesc adeverinta de salariu pe frunte...In fine, mai astept si alte pareri!
Multumesc mult, Copilutzu!
Monica
diana904 spune:
Iti cere adeverinta de salariu cind vei inscrie copilul...cred ca la asta se referea copilutzu.
monica spune:
quote:
Originally posted by diana904
Iti cere adeverinta de salariu cind vei inscrie copilul...cred ca la asta se referea copilutzu.
ca sa'shi calculeze bulendrele alea ce cadouri or sa premeasca de la mine??? no way!! pffff, ce reguli!!
Multam de raspuns!
Monica
VIPER spune:
Sper sa nu fie vorba de cresa de la baza acelui bloc imens si lung... Cea la care ajungi daca te dai jos din troleibuz la statia "Amazoanei"... Alexandru al nostru a fost perfect sanatos 1 an jumatate (dar PERFECT!!!) iar acolo dupa 2 saptamani s-a imbolnavit urat de tot de nu l-am scos decat cu antibiotice... Dupa ce s-a facut iar sanatos, am mai incercat o data si la fel!!!! Si asta in conditiile in care nu il menajam in vreun fel, nu il infofolim, iesim cu el la plimbare si pe ploaie, si pe zapada! Ba mai mult, dupa ce l-am "reparat" prima data, am fost intrebati de ce nu am adus si o hartie de la medicul de familie care sa ateste ca e sanatos, in conditiile in care in grupa lui 2 copii tuseau si erau plini de muci (ma iertati de exprimare, dar iar innebunesc cand imi aduc aminte!!!)....