Bridget Jones
Nu stiu daca s-a mai discutat....
Eu am citit ambele carti, si la inceput mi s-au parut puerile, dar apoi mi-au placut....
Simpatica fata!
ce ziceti?
Sabina & Sofia Galagia
Raspunsuri
Irinusha spune:
Cred ca s-a mai discutat ... dar ce conteaza! :)
Si mie mi-au placut ... Helen Fielding mai are doua carti ... nu stiu titlu, ar trebui sa ma uit sa vad cum ii spune pe engleza. Oricum sunt super!!!
Irinusha - cu minunea de 22 saptamani din burtica
conchita spune:
puteti sa imi spuneti si mie ce anume v-a placut? ce este atat de extraordinar in povestea asta de dragoste? la fel de nelamurita raman si cand vad persoane in extaz dupa Pretty Woman, care e secretul totusi, ce nu reusesc eu sa vad?
casandra spune:
Pot sa iti spun eu de ce mi-a placut "Pretty Woman". Poate si pentru ca l-am vazut intr-o perioada in care nu prea aveam ce sa vad, la video, era eveniment. Si, lasand la o parte acest detaliu, pentru ca imi place Julia Roberts, imi place expresia fetei, imi place cum comunica sentimentele... Mi-a placut muzica ...
ralucami spune:
Recunosc cu rusine ca nu am reusit sa citesc cartea decat pe jumatate, dar filmul l-am vazut tot si mi-a placut. Mi-a placut umorul fin, talentul cu care actritza si-a interpretat rolul, respectand pana si cele mai mici detalii, accentul ei de englezoaica(cu toate ca este americanca 100%). Si mult mai mult mi-a placut "Pretty woman", astfel devenind filmul meu favorit. L-am vazut cred ca de vreo 15 ori si tot nu ma satur de el. Conchita nu cred ca iti poate spune cineva vre-un secret, si dupa ce l-ai aflat(secretu', bineintzeles) sa iti placa genul asta de filme. De ce ador "Pretty woman": pentru ca pe mine ma face sa visez! Pt ca imi reda acea sperantza ca pe undeva se intampla lucruri minunate, iar celor care li se intampla sunt oameni normali, la fel ca mine. Pentru ca dupa ce le vad stau noaptea cu ochii atintitzi in tavan si realizez ca povestile de dragoste nu sunt doar povesti! Si secretul de care vorbesti se afla in mintea si inima mea! Punct!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Irinusha spune:
quote:
Originally posted by conchita
puteti sa imi spuneti si mie ce anume v-a placut? ce este atat de extraordinar in povestea asta de dragoste? la fel de nelamurita raman si cand vad persoane in extaz dupa Pretty Woman, care e secretul totusi, ce nu reusesc eu sa vad?
Mi-a placut ptr. ca-i povestita intr-un fel nostim ... e o femeie normala cu defecte ca mine si tine, nu o super-woman ... face gafe, dar trece cu "fruntea sus" peste ele si gaseste - dupa ce a pupat si multi broscoi - printul ei. Nu e stilul de poveste: ea perfecta gaseste perfectul ei. Plus ca H. Fielding scrie bestial.
Irinusha - cu minunea de 22 saptamani din burtica
angi_gemeni spune:
Si eu citit "Jurnalul lui Bridget Jones", acum am luat si "La limita ratiunii" si citesc si partea a 2-a. Mie mi-a placut mult prima parte.
Trebuie sa vad si filmul.
Angi si gemenii
Leah spune:
Despre ce e vorba in cartea asta ca eu n-am auzit de ea si m-ati facut curioasa? poate cineva sa ma edifice?
Leah
Adela spune:
quote:
Originally posted by conchita
Tocmai ca nu e nimic extraordinar!
Mie imi plac in general filmele care transmit un mesaj, care ma delecteaza si care sunt cat mai aproape de realitate... (de asta nu-mi plac SF-urile si nici batai-pistoale etc)...
"Jurnalul lui Bridget Jones" e unul din Acele filme.
Aaa... si filmele de natura psihologica imi plac.
~~Adela&Julia
Sabina spune:
Mie mi se pare nostim sa vad o persoana obisnuita, cu defecte, care isi asuma propria existenta fara prea multe fasoane.Nu e ceva extrordinar in comparatie cu Dostoievski sau Shakespeare, dar...e simpatic!!
Sabina & Sofia Galagia