Retrospectiva 2003

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Master Draciel spune:

.....2003......bine ca s-a dus!!!!!A fost un an foarte greu, plin de evenimente neplacute, de rasturnari de situatie, de lacrimi de deznadejde dar si de pumni strinsi si promisiuni de-a face tot posibilul pentru a reusi!Un an in care aproape in fiecare zi m-am simtit ca un kk, in care am incasat fara a reusi sa platesc politele dar si un an din care am iesit puternica, acum stiind ca aproape nimic nu ma mai poate dobori.....M-am ridicat din fiecare situatie si acum sint sigura ca pot merge mai departe!Un an in care am invatat ceea ce inseamna compromisul, atunci cind motivatia este f mare!Un an in care trasaturile fetei mi s-au impietrit, in care sufletul a mai imatrinit cu 20 de ani si in care am radiat din vocabular cuvintul zimbet.
Dar este anul in care v-am cunoscut pe voi si ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta ( am nimerit aici din pura intimplare!).Anul in care am inteles ca trebuie OBLIGATORIU sa fiu pe picioarele mele si am acceptat toate jobuletele la negru care mi s-au ivit, acum nemaidepinzind de nimeni financiar!Anul in care am realizat cit de mult o iubesc pe mama ( de la moartea tatalui meu, relatia noastra era destul de incordata!).
Anul in care am serbat Revelionul prin munca, acceptind sa fac un baby sitting numai din convingerea ca voi lucra tot anul (si implicit voi cistiga bine!!!, ca vom fi numai noi doi, eu si copilul meu, intr-o atmosfera de liniste si pace ( ceea ce ne-a cam lipsit in 2003)
La multi ani membrilor DC si numai bucurii in 2004!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

2003 - un an plin, dar fara evenimente iesite din comun. Poate faptul ca suntem sanatosi, ca Andra a crescut prea repede, stie prea multe, nu mai depinde doar de mine, ca totul a trecut mult mult prea repede.
Sotul meu a realizat multe pe plan profesional, eu m-am intors la serviciu, Andra a facut pentru prima data (desi doar pentru o saptamana) cu gradinita.

Poate nu sunt intr-un moment extraordinar de bun sa ma gandesc la o retrospectiva, dar... sa zicem ca, fara a fi ceva extraordinar, a fost un an bun.

LA MULTI ANI !!!!! tuturor

Alina si Andra - 2 ani !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

2003??? nic nu stiu cum sa-l caracterizez . si bun si rau...oricum, nu foarte rau, nu suntem bolnavi(decat chestii care se pot rezolva, sper), Maria, bucuria sufletului meu creste de la o zi la alta, cu sotul treaba s-a mai ameliorat putintel si se pare ca pana la urma vom ramane impreuna, poate chiar o sa-i mai facem un fratior Mariei, ca tot ma bate la cap mereu)..parinti sunt bine, sanatosi, profesional in schimb nu mi-a mers bine, incerc sa-mi cladesc singura o firma..deci un an nu foarte rau...se poate si mai bine si sper ca 2004 sa-mi aduca linistea sufleteasca ata de dorita...si n-am uitat iubitul meu DC, locul unde orice este posibil, va iubesc

Roxana Lilea,mama Mariei 2 ani si ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Eu am avut un an 2004 bun:
1. toată lumea a fost bine-sănătoasă, copiii fericiți și cuminți (adică atît cît pot să fie de cuminți niște băieți berbeci!), iar soțul mă suportă încă
2. am avut 2 vacanțe minunate la Roma și în Franța
3. mi-a crescut salariul de 2,5 ori! Yeah !!!!!!!!!!!!!!!!!
4. dar nu în ultimul rînd, am descoperit DC , de care si am devenit dependentă și unde am cunoscut oameni minunați

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara t spune:

2003-Un an de care cu singuranta imi va fi dor si pe care nu-l voi uita asa cu una cu doua.Ne-am luat casa,am avut mari satisfactii materiale(un salariu multumitor si alti bani pe langa)am fost sanatosi(mai putin eu si Andreea de Craciun cand am fost gripate)si m-am inteles mult mai bine cu socrii.Anul 2004 a inceput din nefericire cu ceva noutati la serviciu nu tocmai frumos colorate,dar totusi sper sa fie bine si sa avem un an macar la fel ca 2003.In rest ne dorim sa fim sanatosi si sa avem putere de munca,ca le facem noi pe toate.In 2003 am descoperit DC de care nu ma pot vindeca si nici nu vreau.
Iubesc mult acest forum si pe voi forumisti si va doresc ca in noul an sa vi se implineasca toate dorintele si va mai doresc multa sanatate,intelegere,fericire si numai bine.

La multi ani!!
Lacramioara,Silviu si nazdravana Andreea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Pentru mine anul 2003 a fost greu, frumos si a avut un sfirsit superb.
In martie am fost o noapte cu Bebelixul in spital cu o pacatoasa de laringita, am avut probleme financiare apoi parca totul s-a inseninat: am stat la tzaranoaia cu BB toata vara si i-a mers din plin, sotul si-a gasit un serviciu mult mai bun si eu m-am reintors la munca, astfel descoperind DC.
M-ma simtit extarordinar cind am constatat citi oameni comunica si se intreaba si isi raspund si se consoleaza si se ajuta si se mai ciondanesc si se impaca ... este grozav sa poti cere sfaturi si sfatui in acest fel!
Imi doresc ca lumea sa fi fost construita ca acest site

doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari stoian spune:

Anul 2003 a insemnat pentru mine in primul rand bucuria nespusa de a fi mama unui baietel minunat care s-a nascut in 30.03.03(de la inceput am fost socata de cati de 3 exista in data de nastere a puiului meu ).Anul 2003 a fost anul care s-a scurs poate cel mai repede pentru mine,anul in care am auzit pentru prima data spunandu-mi-se "mama" .Stiu ca este doar inceputul unui drum lung dar satisfactiile sper sa fie pe masura asteptarilor.Este prima data cand a trebuit sa renunt la cariera si nu stiu cum va fi revenirea mea la munca.Din pacate Dragos nu are bunici aici si mi-as fi dorit tare mult sa-l vad de manuta cu un bunic(a).Per total 2003 a fost anul bucuriei si al implinirii.
Sa aveti un an nou plin de realizari si multa,multa sanatate

Mii de pupicuri
Mari mama si Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Pentru noi anul 2003 a adus cea mai mare surpriza a vietii naostre de pana acum: am ramas insarcinata!!!
Anul 2004 va aduce cel mai mare eveniment din viata noastra: venirea pe lume a primului nostru copilas!!!
Nu ne dorim decat sanatate in 2004 si sa invatam arta de a fi parinti buni.

Adrianain saptamana 36

Mergi la inceput