test de sarcina rapid?

test de sarcina rapid? | Autor: doxi

Link direct la acest mesaj

Buna ziua tuturor, m-am reintors printre voi si va doresc ca in 2004 sa vi se indeplineasca tot ce ati visat, sa fiti sanatoase, bucuroase si linistite. Am o intrebare, va rog. De la Craciun ne-am apucat si noi de "treaba" pentru bebe si din pacate am racit rau. Partea proasta e ca am deja 3 nopti nedormite pt ca nu pot sa respir dar nici picaturi nu pot sa-mi pun ca nu se stie daca ne-a "reusit proiectul". Am fost la medic care mi-a recomandat sa-mi pun ser fiziologic in nas dar din pacate nu are nici un efect. Intrebarea mea este: stiti cumva un test de sarcina care se poate face rapid (la cateva zile) ca sa stiu si eu cum stau? Nu stiu cat mai rezist fara sa dorm si am si o perioada foarte grea la birou si nu pot sta acasa... Multumesc tuturor si sanatate.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura2001 spune:

Stiu ca cel mai rapid test de sarcina este Clear Blue care costa in jur de 180.000 lei.Oricum chiar si acesta este valabil daca il faci incepand cu ziua in care ar fi trebuit sa-ti vina menstruatia.Stiu ca foarte sigur este si testul de sange dar nu stiu cand poate fi facut...asa ca nu stiu ce sa zic...Poate ar fi bine totusi sa mai astepti putin chiar daca te chinuie raceala.Eu iti tin pumnii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codri spune:

Doxi nu am auzit de teste de sarcina atat de rapide. Majoritatea se fac dupa prima zi de intarziere a ciclului.
Incearca niste tratamente naturiste cu ceaiuri, miere, inhaltii etc. Iti doresc multa sanatate. Sa te faci bine cat mai curand.

Codri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Picaturile de nas nu afecteaza bb. Eu sunt dependenta de picaturi de nas, si stiu ca si atunci cand voi fi insarcinata va trebui sa folosesc. Eu spun sa nu exagerezi, ci sa folosesti, deoarece am citit aici pen forum ca picaturile nu afecteaza in nici un fel sarcina. Sunt destule fete cu dependenta de picaturi de nas, si toate au avut bebei santosi.

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Am cautat si eu un astfel de test, ori nu este ori cautarea mea nu a fost atit de profunda. Stiu ca testul de singe se poate face la 3saptamini, mie asa mi-a fost facut aici.
Pentru nas infundat ai incercat inhalatii cu apa si sare?
Daca iti plac incearca sa consumi citrice cit mai multe si ceaiuri aromate calde.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

testul de sange se poate face la 3 sapt.-varsta sarcinii care e acelasi lucru cu 1 sapt-varsta embrionului. Deci, la 7 zile de la concepere in mod normal un test de sange poate depista o eventuala sarcina.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Poti lua paracetamol si poti folosi picaturi de nas fara nici un fel de problema primele 15 zile de la momentul conceperii. Sanatate maxima.

Pupici

Mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxi spune:

Va multumesc frumos pentru raspunsuri, dupa 3 nopti aproape nedormite azi dimineata mi-am pus picaturi pentru ca sunt "zombi". Sanatate tuturor!

Mergi la inceput