Raspunsuri - Pagina 11
AYUMI spune:
Ultimul film vazut "Day after tomorow".Un film catr TREBUIE vazut.E tradus in Romania cu titlul"Unde vei fii poimaine".
ralucami spune:
quote:
Originally posted by AYUMI
Ralucami tu in Japonia prinzi Romania International?Cum?
Si ca sa nu fiu total off topic o sa va recomand si eu un film, mai vechi ce-i drept, "Fiica generalului" se numeste. Eu am caseta video si chiar acum cateva zile l-am revazut.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
laura111 spune:
quote:
Originally posted by khristin
Ce ziceti de 21 grams? Mie mi s-a parut bun, desi pt. mine a fost nerve-wrecking...brrrrr
Cristina
Si mie mi s-a parut un film bun, din start m-am dus cu ideea c-o sa-mi placa pt. ca-l iubesc pe Sean Penn. E faina maniera de filmare si de montaj, plus ca-ti pune multe probleme, oricum nu e un filmuletz ushurel...
Laura - mama lui Vlad
http://community.webshots.com/user/vladut111
Catrinel_17 spune:
quote:
Originally posted by lai
un alt film de care am auzit multe si pe care vreau sa-l vad este 'pleasantville', l-a vazut cineva?
Lai
Pleasantville mie mi-a placut, ideea mi s-a parut originala si mi-a placut si mesajul, desi altii care l-au vazut au spus ca scenariul a fost prost. Mi-a placut cum au descris cum locuitorii unui orasel mic cu reguli precise si stricte reactioneaza la schimbare, si cum schimbarea le deschide ochii. Filmul e o metafora tare frumoasa.
C.