moldoveni din toate colturile(2)...
Raspunsuri - Pagina 2
saphir spune:
Alexica, asa a spus si el cand i-am citit ca am gasit pe cineva din Husi. El are 28 de ani si a plecat din tara acum 4 ani si are un nume destul de rasunator in Husi: Fam. Clim.
Saphir [34] saptamani
alexica spune:
Eu sunt plecata de 8 ani si jumatate din Husi,dar am auzit de familia Clim .Mi-am scotocit amintirile,dar nu cunosc pe nimeni din familia Clim.Se poate sa-l cunosc din vedere, ca stii cum e intr-un oras mic toata lumea cunoaste pe toata lumea(macar din vedere).
ani35 spune:
,bine ne-am gasit!!Eu tot de la Onesti vin!!!
quote:
Originally posted by Imi_incep_viatza
da, sunt moldoveanca din Bacau - Onesti ....aici nu am intalnit insa nici un altul din partea asta a tarii
Iubirea niciodata nu se opreste, iubirea lupta pentru a creste, iubirea devoreaza orice, depaseste orice, iarta orice, iubirea e divina
Cristina_C spune:
Treceti-ma si pe mine pe lista! M-am nascut la Roman, jud.Neamt, am copilarit in Falticeni, am facut liceul in Suceava iar facultatea in Iasi. Sotul este si el iesean.
Salutari tuturor moldovencelor si moldovenilor de pe forum!
Veve spune:
Hmmmmm..si unde preferi sa te trec?Iasi,Suceava,Falticeni,Roman??
Irina,Vevica-mica & margicu'din burtica
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by Veve
Hmmmmm..si unde preferi sa te trec?Iasi,Suceava,Falticeni,Roman??
Irina,Vevica-mica & margicu'din burtica
Grea alegere...pentru mine!
M-am decis pentru IASI, acolo am domiciliul stabil.
alinuta spune:
Ma primiti si pe mine pe lista? M-am nascut la Onesti, scoala generala si liceul acolo le-am facut, facultatea in Bucuresti, iar acum am ajuns pi-aici, pi plaiuri americani.
Numai bine va doresc,
Alina
roberta04 spune:
Hello, Hello!!! Sunt ieseanca get beget..si sotul!!! Va pup si...keep in touch!!
Roberta + BeBe scump din burtica