Pe asta ati incercat-o?
Buna fetelor!
Este primul mesaj pe care-l scriu pe forum, dar va urmaresc de foarte mult timp.
Observ ca lista aspirantelor este foarte mare si sper din tot sufletul ca in curand sa fie goala :). Va marturisesc cu mana pe inima ca acum o luna eram si eu pe lista voastra...
N-o sa va rapesc prea mult atentia si voi incerca in cateva cuvinte sa va spun ce am facut eu. Din pacate numai pentru fetele din Bucuresti. Probabil ca sunteti deja satule de sfaturi si poate ca unele dintre voi si-au pierdut speranta. Eu zic ca merita...
Ce e de facut? Timp de 7 vineri mergeti la Biserica Sf. Gheorghe (din centru) si rugati-va pentru dorinta voastra. Gasiti acolo indrumare. Totusi daca vreti amanunte, eu vi le dau cu cea mai mare placere.
Maria
Raspunsuri
MirelaV spune:
eu am incercat asta..dar nu ptr bebe..si a functionat bine
si la biserica Sf Anton..la fel se procedeaza
MirelaV
tlaura spune:
Si eu am fost la biserica Sf. Gheorghe acum vre-o 10 ani si intr-adevar a functionat. Problema s-a rezolvat. Dar am mai fost si o prietena de-a mea si pentru ea nu a mers. Cred ca trebuie sa crezi cu adevarat, altfel...
Succes pentru cele care ve-ti incerca!
laura, mama lui andrei
copilutzu spune:
BUNA!
Ma consider credincioasa dar nu atat de mult cat ar trebui(din pacate).Am unele semne de intrebare in legatura cu cele 7 vineri.
Stiam ca nu este bine sa intri in biserica in perioada ciclului menstrual? Daca este adevarat ce putem face?
Maria, daca poti scrie-mi si mie aici ori pe PM.Cum sa incep ?
Imi doresc foarte mult sa incerc,credinta am ,ma mai demoralizez cate o data dar nu cred ca este chiar un pacat asa de mare.
Pupaciuni!
DOINA
MirelaV spune:
eu am stat de vb cu un preot despre mersul la biserica in perioada ciclului..si el imi spunea k este permisa intrarea in biserica in aceasta perioada..k e ceva lasat de Dzeu..
asa k..nu inteleg ideea asta..
MirelaV
gabid spune:
Felicitari,Maria!Am vazut ca deja esti insarcinata in 5 saptamani!Asa ai reusit?Dar noi din provincie ce putem face?
Gabi.
puffy spune:
buna ziua si la multi ani ptr toata lumea.
desi acum nu ma mai incadrez la aspirante...ci la voiam sa va povestesc ca dupa 6 ani de cand sunt casatorita..si nu ramaneam gravida , (nu ma vedeam urcata cu picioarele cracanate pe masa ginecologica), dorinta de a avea un copil ma facut sa trec peste tot si in sept 2002 am fost la doctor.desi stiam ca am probleme si nici genul de om pe care il gasesti la biserica nu sunt,dupa controlul ginecologic ...in drum spre masina pe care o lasasem parcata pe o straduta pe dorobanti...mi-a sarit in fata o biserica.si ceva ma indemnat sa intru.era in timpul slujbei (biserica Adormirea Maicii Domnului) si am dat si eu un acatist.in momentul in care ma uitam dezorientata unde sa pun hartia si cui sa o dau...o femeie batrana mi-a facut semn...si atunci preotul care citea acatistele mi-a luat direct din mana biletul si la citit .si prima mea dorinta era sa raman insarcinata ...si am auzit preotul citind-o atunci.si am plecat de acolo parca plutind.am stiut ca asa va fi.si la fix un an....eram insarcinata.
v-am povestit asta ptr ca eu cred ca important este sa ai credinta in sufelt.nu e vb ca recomand sa nu mergeti la biserica ..dar copilul va veni ptr fiecare atunci cand va dori Dzeu.
va tin pumnii la toate.stiu ce inseamna sa fii aspiranta ptr ca am fost atatia ani.deja ma gandeam la Fiv dar Dzeu a hotarat altceva
Bafta la toate
puffy
maaria spune:
Gabi, cred ca este valabil si pentru fetele din provincie. Doar ca aici la bucuresti, se face o rugaciune anume. Poti sa mergi in orice biserica...si daca te rogi la Doamne-Doamne, e imposibil sa nu te ajute.
Puffy are dreptate. Totul este sa crezi din tot sufletul.
Nici eu nu sunt prea dusa la biserici, insa cand pot, imi place sa merg si sa stau pur si simplu. Imi aleg o ora astfel incat sa nu prind slujba fiindca nu pot fi atenta la ce zice preotul si e pacat.
Da, asa am ramas. Am terminat cele 7 vineri pe 12 decembrie...si ma descurajasem putin pentru ca dorinta sorei mele se implinise din a doua vineri de rugaciune. Dar nu e cum vrem noi...ci cum e scris. Acum imi place sa glumesc ca am cadoul "pus" de Mos Nicolae, adus la cunostinta de Mos Craciun si cu putin noroc va fi cel mai frumos cadou pe care mi-l voi face de ziua mea.
Despre intratul in biserica in perioada ciclului, am auzit (tot de la preot) ca se poate intra cu basma alba pe cap.
va pup pe toate si va tin pumnii
Maria
lulu77 spune:
Draga Maria ,in primul rand LA MULTI ANI!
Unde este aceasta biserica?
Si trebuie o anumita rugaciune?
iti multumim ptr raspunsuri!
ALINA
aquariusrpro spune:
quote:
Originally posted by lulu77
Draga Maria ,in primul rand LA MULTI ANI!
Unde este aceasta biserica?
Si trebuie o anumita rugaciune?
iti multumim ptr raspunsuri!
ALINA
Biserica se numeste Sf. Gheorghe Nou si este biserica pe care o vezi acolo unde intoarce tramvaiul 21.
Re. rugaciune: nu neaparat.
Roxana&Ruxandra