CE ZICETI DE LIC.CUZA-IASI?
Vin si eu cu o "impreunare" a celor din Iasi,din Tatarasi-Dispecer,de la lic.Al.I.Cuza.Am copilarit in aceasta zona,cunosc fiecare straduta,etc.Cit faceati pe jos de la liceu pina in Tudor?De cine va este dor din liceu?Poate mai corespondam si despre altele!Iata e-mail-ul meu catalinteo3@yahoo.com.Apropo,am o fetita de 1 an si 2 luni si sunt insarcinata in 6 saptamini...si acum locuiesc in Nicolina iar vara mergem in Falticeni.Pup dulce toate iesencele care sunt fericite si vreau sa stiu si eu unde va intilniti?Pa!
anamaria
Raspunsuri
Elena I. spune:
Buna anna maria. Sa-ti traiasca fetita si sarcina usoara!
Cind ai terminat liceul?
Elena si puiu mic, 35 sapt
iuliana spune:
Eu n-am facut lic la Cuza, ci la Racovita, dar sor'mea si fratii mei pe acolo si-au pierdut vremea:)). Am stat in Tatarasi (la A2) pina pe la 11 ani, dar dupa aia mergeam des pe acolo. Inainte mi se parea asa de mare cartierul...
http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
anna maria spune:
Am terminat in 2000.E tare greu sa gasesti prieteni in ziua de azi.Cind ne casatorim ne facem prieteni de familie dar cind mai este si un copil...Am incercat sa gasesc si eu mamici din Iasi cu care sa mai scimb vreo vorba,dar ...nimic!Am cunoscut o mamica,dar dupa un timp nu a mai vrut sa vina pe la noi.
anamaria
Elena I. spune:
Anna maria, acuma, de mers in vizite cind ai un copilas, e mai greu, cred. Imi pare rau ca n-ai fost pe faza cind s-a anuntat intilnirea membrilor DC de la Iasi. A avut loc in 29. dec, subiectul il gasesti la "discutii generale". Cind va fi urmatoarea intilnire o sa te anunt. Dar, din cite am inteles, e la vara.
Vorbind de liceu, eu am avut-o diriginta pe doamna Vulpoi, care si acum mi-e draga. Atunci cind ne-a preluat, noi eram intr-a zecea iar ea in al doilea an de invatamint. Eu am terminat in 87, iti dai seama ce de ani!!! O serie dintre profesorii mei au murit, chiar si doi colegi s-au prapadit, saracii. La intilnirea de 10 ani nu m-am putut duce, eram la Timisoara. Tu sa n-o ratezi pe a ta!
Cind am terminat faculta chiar am avut niste ore, timp de un an, la liceul Cuza. M-a emotionat f. tare ideea de a preda in liceul unde am fost eleva.
Sanatate si numai bine,
Veve spune:
N-am terminat Cuza,dar diriginta mea din liceu preda si acolo:Leon,profa de latina;o stiti?Si-am mai avut o colega care s-a transferat la Cuza;Claudia Schiopu o cheama;stiu ca se apucase de cantat...Toate astea se-ntamplau dupa '90.
Vulpoi imi suna cunoscut;nu era de chimie?sau cam asa ceva...
Irina,Vevica-mica & margicu'din burtica
Adela spune:
Nu nu, nici eu n-am facut Cuza.
Veve> Vulpoi (sau Hulpoi mai era o profa) nu era pe la National intr-un timp?
La Cuza ii stiu pe prof Motiu, prof de biologie si din auzite pe prof Geangalau (de fapt pe fata lui am cunoscut-o...).
Io am facut gimnaziul la Racovita si liceul la National.
~~Adela&Julia
Veve spune:
quote:
Originally posted by Adela
Veve> Vulpoi (sau Hulpoi mai era o profa) nu era pe la National intr-un timp?
Parca mi-o amintesc si pe Hulpoi din National,da' n-am avut onoarea;la chimie am avut-o pe Irimia tinerica,pe tanti aia cu gura mare si zapacita rau...nu-mi amintesc cum o chema si-apoi pe Hertescu...Io zic de-o Vulpoi din Ibraileanu...cred
Veve spune:
A murit Irimia?!?!?!?!?Dumnezeu s-o ierte!
Stiu c-avea ceva probleme cu inima...se interna la mama la spital;da' nu stiam....Ufff!
Elena I. spune:
Iuliana Vulpoi, de care vorbesc eu, preda fizica.
Vulpoi de chimie, daca e una blonda si pretioasa, mitiita si antipatica , nu stiu unde are catedra, dar e inspector general adjunct la isj Iasi. (Nu intimplator am folosit litere mici in locul majusculelor).