Ce parere aveti, ati mai patit asa ceva?
Fetelor,
Dupa HSG rushii au venit la fix 28 zile dar debitul a fost foarte mic. Urmatoarea luna am inceput sa am dureri de burta si de mijloc iar rushii au venit dupa o intirziere de 4-5 zile. Prima zi de vizita citeva picaturi, a doua zi debit mare dar numai jumatate de zi, urmatoarele zile 3-4 nesemnificativ. Odata cu venirea rushilor au inceput sa ma doara foarte putin sinii iar mincarimea imi apare mai mult seara la culcare. Mai ciudate mi se par durerile de burta si cele de mijloc pe care le am cam de o luna. Durerile nu sunt mari, pot spune ca sunt destul de suportabile dar deranjante pentru ca eu nu am avut asa ceva. Durerile sunt ca inainte de a venii rushii. Dar astia au venit si au plecat, de ce le mai am?
Voi ce parere aveti? Ati mai patit careva dintre voi asa ceva?
Va pup pe toate si astept parerile voastre.
Muzicuta
Raspunsuri
crinuta spune:
Nu cred ca este cazul sa iti faci probleme. Durerile de burta si de mijloc sunt cat se poate de normale, iar debitul este la tine influnetat de HSG. Uite, si Anne Marry se plangea de menstruatii foarte reduse, si acum e cu burtica in 9 saptamani.
Ai sa vezi ca totul va reveni la normal.
Crinuta
coral spune:
Ai urmat vreun tratament cu plante? Poate de la el, pe mine m-a dat peste cap complet.
There is a difference between knowing the path and walking the path.%%-
coral spune:
Am luat: pulberea de seminte de marar si telina si capsule de naprasnic. Am uitat de brinca ursului.
Mi-a intirziat rusii, am avut niste dureri nasoale cind au venit si apoi organismului i-au trebuit cam 3 luni sa revin la normal. In cazul meu nu a functionat. Am oprit dupa 1 luna, m-am speriat.
There is a difference between knowing the path and walking the path.
muzicuta spune:
Nu am facut nici un tratament cu plante si nici cu pastile. Nu am luat nimic. La HSG totul a iesit OK, nu am vut dureri nici cind am facut analiza si nici dupa.
Am inteles ca debitul este influentat de HSG dar nu stiu cit de normale pot fi aceste dureri dupa o luna de la efectuarea nanalizei.
Crinuta, tu ai facut HSG-ul si ai avut aceleasi simptome? Nu ma pot obisnui cu durerile, mi se par cam ciudate mai ales ca nu le aveam.
Fetelor care au facut HSG-ul, la voi cum a fost dupa, tot asa? Poate ma lamuriti si pe mine ca sa ma mai linistesc.
Va pup pe toate si numai bine.
Muzicuta
crinuta spune:
Muzicuta, eu nu am facut HSG, si sper sa nu fie nevoie, dar ce ti-am spus stiu de le fetele c are au facut. Oricum difera de la o persoana la alta asta e clar.
Coral, si eu patit exact ca si tine. Cu ceaiuri de codita soricelului+ cretisoara a fost ok, nu m-am de reglat, insa, cand am adaugat si tincturi, mai ales cea de zmeur, si nu mai mult de 10 zile, m-am de dereglat ca si tine, timp de 3 luni. Si eu m-am speriat, si de atunci nu mai iau nimic. Eu ma gandesc ca noi nu aveam nevoie de substantele din acele plante, si de aceea organismul o fi reactionat asa.
pupici
Crinuta
try spune:
Si eu am luat tinctura de propolis (timp de 30 de zile) si m-am dereglat de nu mai stiam ce mi se intampla. Mi-a venit un fel de ciclu (2-3 pete maronii/zi, 5 zile la rand) apoi s-a oprit, iar la o saptaman de la ultima zi de sangerare am inceput sa am pete din nou, de data asta rosii, timp de 3 zile, apoi o zi normala de ciclu (ca abundenta si consistenta), continuata cu sfarsit de ciclu normal. Sper sa fi terminat cu dereglarea asta.
Am inceput sa-mi iau si temp. bazala dupa tarasenia asta si de 5 zile (sunt in a 11 zi a perioadei de ciclu) am o invariabila temp. de 36.7. A variat un pic in zilele de menstruatie, apoi a tinut-o numai in 36.7. Sper din tot sufletul sa ovulez luna asta si sa nu ratam...
Scuze muzicuta ca am deviat de la subiectul postat de tine...n-am idee de ce poate fi la tine...
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
crinuta spune:
Try, tu ai temperatura exact ca si mine. Eu in timpul menstruatiei o am 36.6, iar apoi cam 36.7. Stai linistita, vei reusi.
De ce ai luat tinctura de propolis?
pupici
Crinuta
Tia spune:
Muzicutza,
eu am facut HSG in septembrie si nu am avut nici o problema dupa aceea. Am avut sangerari 2 zile si ceva dureri dupa interventie, dar atat. Sa nu fie altceva, dupa sarbatori ar trebui sa mergi la Imi pare rau ca nu te pot ajuta.
Un an nou minunat...
tinteste intotdeauna spre luna, chiar daca nu vei nimeri, vei fi printre stele
Tia spune:
postat de Silvia Pui
Trimise - 30/12/2003 : 10:01:31
--------------------------------------------------------------------------------
Nu stiu cu ce putem asocia aceste dureri , sper ca nu cu anexita , caci si eu de 4 zile am aceste dureri pregnate de abdomne si spate , care nu trec cu nimic , desi acum sunt in ziua 20 . Eu am facut HSG in februarie ( a doua oara )si mi-a fost foarte rau dupa -frison , temperatura 39 , dureri mari in partea stanga ( la prima HSG nu am avut nimic), dar totul a tinut 48 de ore . De atunci pana acum nimic . Ma sperii insa tare aceste dureri de acum , nu stiu ce trebuie facut . Sa fie o reactie la frigul de afara ? Mi-e greu sa cred , caci iarna trecuta a fost mult mai frig , iar eu eram proaspat operata si nu am avut deloc astfel de dureri . Oricum se pare ca nu sunt singura care reactionez asa , sa vedem ce va urma .
muzicuta spune:
Dupa ce am facut HSG-ul m-am protejat foarte mult. Nu am stat in frig, nu am folosit apa rece nimic de genul asta ca sa fac anexita. Nu am dureri cind ma duc la baie. Durerile le am cind stau pe scaun mai mult, cind stau in picioare prea mult si in pat cind stau intinsa intr-o anumita pozitie. Simt de parca s-ar rupe ceva.
Pe linga toate astea mai am citeodata si o jena la sini, ma simt mai obosita ca de obicei iar citeodata dupa ce maninc imi vine sa dau afara tot. Nu vreau sa imi fac ginduri in plus cum ca as putea sa am un simbure de viata in mine, pentru ca am durerile de burta si nu stiu daca sunt normale chiar daca as fi avut ciclu peste sarcina.
Poate ma lamuresc si pe mine fetele care au avut asa ceva. Sunt intrebari la care nu imi pot raspunde.
Aseara mi-am cumparat un test de sarcina Clear blue si ma uit la el. Imi este frica de o noua dezamagire. Dar asa este viata. Iti rezeva si bune si rele. Oricum am sa astept sa treaca noul an ca sa ajung la medic sa vad cum sta treaba cu durerile de burta.
Va pup pe toate si sa auzim numai de bine.
Fetelor, multumesc pentru raspunsuri. Tia, scuza insistenta de a posta mai mult decit era necesar.
Muzicuta