PENTRU FETELE CARE NU PREA AU GRETURI IN SARCINA .
Raspunsuri - Pagina 2
elena2001 spune:
anne-marry....asa cum spun si fetele, bucura-te de faptul ca nu ai greturi si nu-ti mai fa griji degeaba....ai oricum alte simptome, eu nici pe alea nu le am (-:
eu sunt in saptamana a 9-a si n-am nici greturi, nici macar senzatie de greturi nu am....nu merg des la baie..nu mananc prea mult si nu am pofte....singurul "indiciu" sunt sanii; s-au mai marit si uneori simt un pic de tensiune in ei, dar destul de putin...
la inceputul sarcinii vorbeam cu mama si-mi zicea ca daca seman cu ea atunci o sa fie rau de tot cu greturile dar daca o sa fiu ca bunica, atunci nici n-o sa simt ca sunt insarcinata....
deci vezi si tu ca nu e o regula...
Irina
9 saptamani
Rosey spune:
eu am avut greturi groaznice in primele 3-4 luni. veneam acasa de la servici si primul drum era sa vomit la baie. a fost groaznic, si noaptea in pat mi-era greata!! e o chestiune de hormoni. si intr-adevar, se zice ca daca nu ai greturi, faci baiat. eu am fata:)
eu zic sa iti faci ecografia si daca totul e ok, atunci bucura-te , esti o fericita!!!!
parpalak spune:
Felicitari si sarcina usoara in continuare! Mie mi-a fost greata cu doua zile inainte sa nasc, din cauza ca mincasem (printre altele) dulceata de nuci, de trandafiri si gogonele murate. In restul sarcinii am mincat normal, doar ca in cantitati uriase :) Ma sculam si noaptea de foame!
Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com
gianina spune:
FELICITARI! si sarcina usoara in continuare.
Asa cum ti-au mai spus si alte mamici nu este obligatoriu sa ai greturi in timpul sarcinii . Eu nu am avut niciodata .
Sarbatori Fericite si un An Nou plin de bucurii!
gianina si bebe Simona Andreea
Elena I. spune:
Draga Anne-Mary, felicitari si sarcina usoara, un copil sanatos si cuminte.
Subscriu la tot ce au sris "antevorbitoarele" mele.
Sint insarcinata in 33 de saptamini si, slava Domnului, n-am avut nici o problema de genul greturilor si ametelilor. Cu un an in urma am mai fost insarcinata (din nefericire am pierdut sarcina) si atunci taaare rau mi-a mai fost! Asa ca fii bucuroasa ca te simti bine! Din trimestrul 2 o sa fie si mai minunat, o sa vezi!
Pupi,
Elena si puiu mic, 33 sapt
oLo spune:
Salut!
Eu la prima sarcina asteptam cu nerabdare vreun semn de greatza. Si sa nu pot manca ca sa slabesc un pik, cum scrie la carte. Dar n-am avut nici pe naiba. Mancam intr-o veselie si n-aveam pik de greatza. De asta am luat rapid in greutate in primele 3-4 luni, pe urma mai putzin si la sfarsit de lok. Am ajuns la final la +14 kile.
La a doua sarcina (8 luni mai tarziu de la prima nastere) am avut gretzuri pana-n luna a 5-a. Dar tot mancam si iar am luat greutate rapid in primele luni. In final tot la + 14 am ajuns. Si cu gretzuri, si fara.
Sarcina usoara si bebe sanatos!
Mihaela
azumi spune:
Felicitari!
De ce-ti trebuie greturi neaparat? Esti o fericita ca poti manca si ca nu trebuie sa mirosi toaleta in fiecare zi de cateva ori.Eu am avut niste greturi pana in a 10 saptamana apoi s-au rarit.Acum nu prea mai am deloc, doar cand se rascoala tzamburel ca nu-i place ceva( de obicei la spaghete face nazuri). Sa tot ai o sarcina fara greturi!
Asa ca burtica usoara si bucura-te de bbeu!
ana
MirelaV spune:
Anne iubita...am inteles eu gresit sau te plangi ca nu ai greturi?
eu ma plang k nu am bebe..asa k..ai grija tu de burtici si intra mai des pe la noi si tine-ne la curent
te pupik
MirelaV
crinuta spune:
Nu fetelor, ea este ingrijorata ca nu are greturi. Off, se pare ca niciodata nu ne linistim.
Ana, sper ca ai inteles ca nu este obligatoriu sa ai greturi, deci fii fericita ca nu trebuie sa treci prin chinul acesta.
Crinuta
anne-marry spune:
scumpele mamii nu ma plang ca nu am greturi, dar uneori parca nici nu stiu ca sunt gravidutza si mi se pare cam....aiurea. adica la un moment dat, am cam speriasem si ma gandeam la alte prostii. dar , citind acum ceea ce ati scris si am ami intrabt si eu din "rubedeniile"
mele....am aflat ca nici ele nu au avut nici un soi de greturi (mama doar la sora mea, a stat in spital de ce greturi avea dar cu mine...nik) si deci.....am observat ca desi suntem in 8 saptamani nu ma mai incap blugii la ulyimul nasture. am strans eu de el si pana la urma m-ar fi incaput dar am zis caeste mai bine sa il las desfacut.
astazi am umblat toata ziulica prin oras dupa diverse cumparaturi si la glomeratia care este........numai o placere nu este. atat de rau am abosit ca incepusem sa simt ca o tensiune in burtica si spate si cand am stat putin in pat imediat m-am linistit. acum doar ma doare capul...tot de la oboseala.
va multumesc la toate fetele pentru raspunsuri si va pupici dulci. sarbatori fericite in continuare!
pupici dulci...
anne-marry 
si...albumul meu cu poze:
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=1513
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA