bromocriptin

bromocriptin | Autor: marias

Link direct la acest mesaj

Bine v-am gasit!
As avea pentru voi o intrebare legata de administrarea bromcriptinului, mai exact daca cineva a luat si daca i s-a explicat clar la ce anume ajuta in cazul in care doresti sa ramai insarcinata? Mie mi-a fost prescris sa il iau permanent. Mentionez ca e prima luna cand am facut tratament cu clomifen 5 zile si la consultatie mi s-a spus sa nu mai iau clomifen pt ca raspunsul la stimulare a fost mare. Totusi bromcriptin tb sa iau in continuare.
General vorbind nu mi s-a spus ca as avea o anumita problema, dar totusi de aprox 2 ani nu am mai ramas insarcinata.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu stiu ca medicamentul acesta se da cand prolactina este prea mare, peste limita. Ti-ai facut cumva analiza de prolactina?

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marias spune:

Mersi de raspuns Crinuta. In mare stiam si eu ca pentru asta se prescrie. In octombrie eu am facut analizele de sange in ziua 14 si 21 si au iesit Ok, insa la alt doctor. Atunci am facut si HSG si mi s-a spus ca am trompe permeabile..dar ca ar fi cam subtirpe care desii si ar trebui sa fac un set de instilatii. M-am mirat si suparat in acelasi timp pt ca la giulesti dupa HSG si alte tipe care aveau trompe infundate primeau acelasi raspuns invariabil: instilatii. Iata ca luna trecuta am luat clomifen si bromcriptin si tot degeaba. Nu iau in general medicamente pt ca nu sunt o persoan bolnavicioasa dar acum am zis sa incerc. De 3 zile nu mai iau nimic, asa m-am hotarat. dupa ce nu am mai luat bromcriptin au inceput sa ma doara rau sanii, lucru ce mi se intampla de altfel in fiecare luna cam dupa a 14-a zi de la menstruatie.

Mergi la inceput

Toate analizele au iesit ok? Atunci pt ce ti s-a dat Bromcriptin si Clomifen? Chiar nu inteleg.
De asemenea nu inteleg de ce ti s-au recomdatat instilatii din moment ce trompele nu eraun infundate.
La ce dr mergi?
Eu spun sa te indrepti catre un medic cu adevarat eficient.

Monitorizare ecografica ai facut?

Crinuta

Mergi la inceput

Eu am 26 de ani si am mai ramas insarcinata acum 4 ani insa nu am pastrat sarcina, din pacate. La Giulesti la un doctor f renumit mi s-a spus ca trompele nu sunt infundate ci f subtiri de aceea ar trebui instilatii. M-am abtinut sa cred imediat ca acesta ar fi remediu si am fost la alt doctor la Polizu de asemenea vestit sa vad ce parere are altcineva. Acesta din urma fara sa ma intrebe de analize hormonale mi-a prescris clomifen si bromcriptin...motiv posibil ovar stang polichistic. N-a fost asa..la o monitorizare in ziua a 9-a dupa ce am luat clomifen mi s-a spus sa nu mai iau caci raspunsul la stimulare e mare. acum tb sa mearga si sotul meu la analiza ca eu una nu mai fac nimic...m-am saturat si nu mai iau pastile. Tu imi poti recomanda un doctor bun...cei vestiti am observat ca fiind si f ocupati te cam termina repede si nu prea au timp de explicatii..de fapt parca nici nu se mai implica....

Mergi la inceput

In luna curenta mi-am luat si temperatura bazala incepand cu ziua a 12-a. Am avut 2 zile 36.9 din ziua a 14-a 37 , 37.1 pana azi ziua a 27 cand a inceput sa scada la 36.9 semn ca maine in ziua a 28-a ca de obicei vine problema.

Mergi la inceput

Din ce spui tu ai sigur ovulatie, deci nu vad rostul medicamentelor care ti-au fost prescrise. Bine faci sa nu le mai iei.
Eu nu vad care ar fi problema la tine, in afara de trompele subtiri, care, din cate am auzit eu, nu se rezolva cu instilatii.
Eu spun ca atata vreme cat trompele sunt permeabile, analizele hormonale sunt bune, temperatura confirma si ea ovulatia, tu nu ai probleme.
Sotul tau ar trebui sa isi faca spermatograma.
In cazul in care trompele prea subtiri ar constitui un obstacol, poti rezolva aceasta problema prin insemniare artificiala.

M-ai intrebat de un dr bun. Eu iti dau doua nume. Eu personal nu m-am dus la nici unul, sper sa nu am nevoie, insa stiu de la celelalte fete de ei.
1 - Dr Ancar de la Spitalul Pantelimon, si Medsana.
2-DR Niculescu de la Giulesti.

Daca te mai pot ajuta cu ceva, nu ezita sa intrebi.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Pe cel de-al doilea doctor l-am vizitat deja, la primul am toate sansele sa imi pot face programare cat mai repede pt ca lucreaza la centru medical unde am acces de la serviciu. Mersi mult de raspunsuri, ai fost f draguta.

Mergi la inceput