Din ciclul "toate mi se-ntampla numai mie!"
Raspunsuri - Pagina 2
Eryka spune:
Hihi eu sunt bucuroasa tare ,kiar azi noapte a nins si la noi ceea ce e o minune ca sa zic asa ,ptr ca in zona unde stau eu de obicei nu vezi zapada.Asa ca azi noapte a nins ca in povsti iar dimineatza deja se topea ca iesise soarele.Asa ca acum e iar seara si acum orasul arata de parca nici nu ar fi nins azi noapte .Deci in concluzie eu daca nu vedeam azi noapte ca a nins acum habar nu aveam .
Eryka & sufletzelul din burtica --->Va ureaza Sarbatori fericite si tot ce va doritzi pe anul 2004---> 19 saptamani
Androix spune:
Buna!
Mihai, imi pare tare rau ca ti-a fost lovita masina! Sper ca nu este grav si ca vei scapa ieftin la reparatii! Daca nu am fost destul de clara tin sa mentionez acum: si eu tot masina nationala DACIA conduc!
Am vazut la stiri niste intamplari inimaginabile! Oameni ramasi intepeniti in nameti peste noapte si tot ce s-a putut face pentru ei a fost sa fie deszapeziti a doua zi dimineata. Ma refer la drumuri din afara localitatilor si la centura Bucurestiului care este total "depasita" si pe timp de vara dar iarna!
Oricum am trecut Craciunul cu bine, in data de 25 s-a circulat chiar bine pot spune, va dati seama ce incantata am fost cand am reusit sa bag chiar si viteza a treia! Noroc ca s-a dat cu sare pe alocuri!
Se intelege ca si la mine aventura cea mai palpitanta este in parcare, mai ales ca instrumentul cel mai bengos de dat zapada pe care il posed este un faras din plastic pe care oricum nu il pot scoate din portbagaj intrucat nu pot sa deschid portbagajul inghetat! Iar dintre vecinii mei, cei care au dacii apeleaza cu incredere la metrou, ratb si alte companii de taxi, iar cei care au masini straine se bucura ca pot iesi din parcarea inametzita fara sa dea la lopata! Prin urmare si la plecarea de acasa si la sosire trebuie sa mobilizez cel putin inca un barbat in afara de sotzul meu care sa imi dea un "imbold"! In orice caz cred ca ar fi minunat daca in aceasta seara voi iesi la dat zapada, ca dupa atatea sarmale... am inceput sa ma rotunjesc simtitor!
Oricum, nici cum este acum nu imi place intrucat zapada s-a cam murdarit, trotuarele sunt inghetate de nici la paine nu te poti duce fara cuie in talpi, ce sa mai... ca sa fiu sincera mi-as mai dori o zapada zdravana care sa acopere "putinele" locuri "necorespunzatoare" din capitala noastra draga, si care sa bucure copiii care sunt in "vacanta de sanius"! Nu de alta dar sunt absolut convinsa ca de data asta nici edilii nostri nu vor mai fi luati prin surprindere! Fara sa va mai spun ca cele 4 zile libere si cu zapada curata pe care le-am avut si eu, le-am petrecut in pat cu niste dureri de ureche ingrozitoare, caci otita mi-a cam dat de furca! Noroc ca acum m-a mai lasat! Asta ar fi cel de-al doilea motiv pentru care vreau si eu o ninsoare sanatoasa de care sa ma bucur macar de revelion!
In concluzie, ma bucur ca v-am regasit sanatosi dupa Craciun si sper ca 2004 sa ne aduca sanatate si fericire!
Va pup pe toti
Andreea
m34 spune:
Nu e grav cu masina, doar o portiera. Numai ca este destul de frustrant, sa nu zic altfel, cand, dupa ce te dai prin toti nametii, apoi pe gheatza, patinezi, derapezi, fac si altii la fel pe langa tine si scapi cu bine pana la urma, sa vina un destept sa te loveasca in parcare, sub ochii tai
Si asta nu a fost tot: nu am putut sa merg atunci la Politie, pentru ca trebuia sa merg la spital, iar ulterior nu l-am mai gasit pe individ la telefon sa mergem impreuna, asa ca m-am dus singur a doua zi, drept pentru care era sa iau amenda ca am intarziat !!!
Asigurarea imi va plati daca paguba depaseste 1 sau 1.5 milioane, nu stiu exact, dar trebuie sa pierd o groaza de timp si spagute, asa ca o sa o rezolv singur.
Bine ca am fost calm (si sunt in continuare). Tabla se repara, no problem.
Dar sa stiti ca Daciile nu sunt chiar asa de rele, au mers si ele pe zapada. E drept ca trebuie inca cativa oameni sa plece dintre zapezi (Androix, ai avut noroc daca ai plecat numai cu unul sau doi oameni-putere ) dar dupa ce pleaca merge pe drumuri de nu are treaba !
Totusi nu se mai gasesc lanturi in Bucuresti, au avut mare succes zilele astea.
Copiii in schimb se bucura de zapada mare si noi ar trebui sa facem la fel, sa vedem partile bune ale lucrurilor