Un film grozav ! Vi-l recomand cu multa caldura. Leo di Caprio joaca exceptional (rolul i se potriveste foarte bine, dupa parerea mea), la fel si dragul de Tom Hanks
SARBATORI FERICITE !
Elena&Laura
da da super film. Ne-a tinut treji in fiecare minutel.
Il recomand cu placere. Familii DC - inchiriati casetuta si serviti-va cite un pahar de vin. Tot stresul acumulat in ultimele 2 sapatamani se va topi.
Vazut si placut! E destul de relaxant, e bun de vazut atunci cand nu prea ai chef de bombe, masini explodate sau efecte speciale.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Da, l-am vazut atunci canda aparut... Simpatic film! Se zice ca e facut dupa o poveste reala. Istet excroc!
Dana si bb Matei
Cu toate că mie și soțului nu ne place deloc Leo al caprei, filmul ăsta ne-a captivat, într-adevăr.
Eu zic că merită văzut, dacă nu pentru jocul celor doi actori principali, măcar pentru poveste. Deși pare puțin cam incredibil, realizatorii spun că el se bazează pe un fapt real, iar bărbatul care a inspirat personajul principal trăiește încă, undeva în America
Super film! Nici eu nu ma prea omor dupa Leonica, dar a jucat tare misto! Un film relaxant, care are totusi actiune si suspans, dar nu e obositor, e... de casa, ca sa zic asa
Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu