bacteria collie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ai perfecta dreptate Dodo, asa stiam si eu. Este foarte bine sa stim cum sa prevenim, asa ca nu iti fa griji in leg cu exprimarea, deoarece sanatatea este foarte importanta.

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura miu spune:

..da asa este, se spune ca si daca esti constipata mai mereu provoaca E-coli, deci sunt mai multi factori:igiena,constiparea,etc...
..nici eu nu cred ca are vreo legatura cu pierderea sarcinii..deci alta este cauza
La multi ani!
laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matza spune:

In primul rand vreau sa va urez "La multi ani!" la toti, si revenind la subiect: da, dr mi-a zis ca din cauza asta am pierdut sarcina!! Multumesc foarte mult pt sfaturile tale Dodo, nu ma deranjeaza exprimarea cand este ceva bun pt sanatatea mea si ceva bun de a invata si a prevenii..asa ca nu iti face griji!
Da, intradevar am probleme cu constiparea!!, cand sunt constipata cand invers!!...dar nu vad de ce constiparea ar provoca reaparitia acestei bacterii??..
Oricum va urez inca odata Sarbatori fericite, si sa fiti mult mai optimisti decat mine !! sper ca in noul an care vine sa pot tine o sarcina fara probleme pana la sfarsit. Va pupic si ne auzim in 2004!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Salut! Prima intrebare este: Unde anume ai E-Coli? In intestin sau in tractul urinar? Eu am avut o enterocolita puternica in sapt. 5-6 de sarcina de am ajuns cu salvarea la spital. Ce era? E-Coli in intestin. Nu stiu de unde am luat-o, probabil de la mancarea din avion sau ultimul mic dejun la hotelul unde am fost in concediu. Am tras doua zile ca neomul, am fost la toaleta (pt. diaree , scuzati) de cel putin 50 ori, am stat in perfuzii, etc si totusi nu am pierdut sarcina. Dr. a spus ca E-coli face probleme in sarcina atunci cand este in tractul urinar prin aceea ca provoaca infectii urinare, etc. Multa sanatate!

Ah, am uitat sa spun cum am scapat de ea. Am dat-o afara prin vizitele la toaleta. NU am primit nici un fel de medicament doar o pastila de Imodium (impotriva diareei ca ma scurgeam daca nu). In rest ceai si bunavointa!

www.smiliegenerator.de/s21/smilies-4420.png" border="0"> 20 saptamani

Mergi la inceput

Multumesc Laura pt raspuns. Eu o am in tractul urinar, si cred ca am luat-o dintr-o excursie in Egipt, ...mai multe persoane care au fost in Egipt mi-au spus ca au avut astfel de probleme, unele nici nu au stiut ca este E-Coli!....Eu am facut si un inceput de infectie urinara, dar am tratat-o cu augmentin (1 la 12 ore). La tine fiind in intestin, ti-ai putut proteja sarcina...la mine cred ca a fost ghinion!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Matza, eu am luat-o in Republica Dominicana. M-a apucat in avion, la intoarcere asa ca a fost de la ceva mancat in ultima zi. Nu imi inchipui cum, doar era un hotel exceptional... Anul trecut am fost in Egipt si 90% din turisti (si sotul) aveau diaree.Dar nu era E-coli ci altceva, local. Eu nu am avut absolut nimic... Atunci nu s-a prins de mine.. Multa sanatate!!

Mergi la inceput

Crinuta, eu nu am avut nici un simptom.....cand mi-au facut analizele au descoperit ca am asa ceva

Mergi la inceput

Laura si eu in Egipt am stat la un hotel foarte pretentios de 5 stele si nu am mancat decat in restaurantul hotelului, nu stiu cum s-a putut agata chiar de mine aceasta bacterie...poate am luat-o din avion..cert este ca din cate am inteles de la dr. de familie aceasta bacterie provoaca neplaceri (adica este activa) 5 zile doar, ca dupa aceea chiar si fara tratament se elimina singura. Dupa cum ai zis tu exista ori in intestin sau in tractul urinar, in intestin ai spus tu simptomele iar in tractul urinar daca se ajunge la infectie sunt niste dureri usturatoare la urinare,...eu nu am avut asa ceva, dar mi-a povestit o prietena care a avut. Acum intrebarea mea care ma "macina " este: se raspandeste chiar asa de usor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Daca se elimina singura care este problema?

Crinuta

Mergi la inceput

Crinuta nici eu nu stiu prea bine ce si cum, de aceea sunt ca orbul care merge...acum invat si eu mai multe despre aceasta bacterie. Unele persoane imi spun ca odata ce am contactat aceasta bacterie nu mai pot scapa de ea decat sa o tratez cu antibiotice si sa o pun intr-o stare latenta , dar poate sa reapara oricand. Din alta parte am inteles ca ea se elimina in 5 zile si ca nu mai esti pricopsit cu asa ceva. Din alta parte am inteles ca se trateaza cu antibiotice si ca nu o mai ai in corp.....acum nici eu nu stiu ce si cum...saptamana viitoare o sa ajung la spitalul Cantacuzino sa-mi repet analizele si tare curioasa sunt dca mai am sau nu (am facut tratament cu augmentin),....deci astept sa vad pe pielea mea evolutia.....ca pana acum numai sfaturi am primit ....dar sa-mi spuna cineva concret "teoria " acestei bacterii nu am primit ....uitate si la raspunsurile pe care le-am primit..laura miu mi-a spus ca reapare, dodo imi spune ca nu se pate pierde sarcina din cauza bacteriei ( eu l-am sunat inca odata pe dr ginecolog si mi-a zis ca din cauza infectiei si ca era o sarcina deabia instalata se poate ),lauraa a fost foarte explicita si m-a ajutat foarte mult sa inteleg "demersurile " acestei bacterii dar nu se potriveste cu mine pt ca ea a a vut-o in intestin!!! deci astept in continuare mai multe informatii,..pana la urma ii dam nou de hac mizerabilei ,..numai experienta si povestind una de la alta ce am patit putem sa intelegem ,..ca doctorii vad ca nici nu discuta !!(cel putin asa am patit eu raspunsul asta l-am primit de la dr - "ei ai coli ..si care este problema!!!")

Mergi la inceput