Daca tot s-a mentio
nat numele meu...
Sfatul ar fi sa pui bebe la san, chiar daca e lenesa, nu s-ar fi umflat daca nu mai era deloc lapte.Daca insa s-a terminat cu alaptatul, pune sticla cu gheata intr-un prosop, asta ajuta f. mult.Eu am patit-o de trei ori, cu febra, din fericira nu prea mare.Trebuie goliti sanii, dar nu exagerat de mult.Acuma...mesajul e din 22, eu abia azi am ajuns la net.
Sabina & Sofia Galagia
Hannen, cum adica bebe e prea mare? Sofia are un an si 3 luni, si o alaptez inca.Din fericire n-am mai avut de cateva luni probleme.Brrrr
Sabina & Sofia Galagia
Eu am patit asa cu ambii copii, cind i-am intarcat. Sinii erau ca piatra si durerosi dar fara roseata sau febra. Ginecologul mi-a spus sa pun prosoape reci si sa nu-i mulg, sa iau aspirine sau alte antiinflamatorii. In 2-3 zile a trecut. La inceput am fost tentata sa-i mulg dar mi-a spus ca daca-i stimulezi, continui sa produci lapte si durerea tine mai mult. Daca sint rosii si faci febra, trebuie sa te duci la medic.
Va multumesc fetelor pentru raspunsuri. Cu ajutorul sfaturilor voastre, am reusit sa trec cu bine si peste acest hop. Am procedat asa: de 5-6 ori/zi imi puneam comprese pe sani cu apa f. rece, dimineata si seara sub dus cald, imi faceam masaj si storceam putinul laptic care mai era acolo... Acum s-a dus definitiv durerea, iar sanii si-au revenit, sunt moi :)
Pupici si sanatate multa!