Ice Age sau Epoca de gheata -Merita vazut!!!
Raspunsuri - Pagina 3
viorela hoff spune:
Ice Age e super, si pt. copii si pt. parinti gasesc ca e excellent!
Noi ne-am distrat copios si cree ca as fi in stare sa ma mai uit de cateva ori!
Viorela
emanuella spune:
am vazut si Ace age si cautandu-l pe nemo si mi-au placut amandoua la nebunie. Le-am vazut la serviciu, in ziua aceea am inchis biroul sa nu ma deranjeze nimeni si am spus ca mi-am luat liber. Dialogurile di Ace age fac toti banii.
mihailov spune:
Este un film extraodinar. Fiului meu(10 ani) ii place enorm. De fiecare data rade in hohote.
La fel de bun este si Shrek, In cautarea lui Nemo, Aladar, Furnicutze( nu filmul Antz)
Ninja spune:
Mi se pare naspa. Fazele tari sint vreo 3-4, cind apare ala cu nuca. Atit. In rest mi se pare un film trist. Incercati Lilo & Stitch sa vedeti acolo film penal. Cel mai mult imi place cum vb Stitch limba aia extraterestra.
---------------------------------------------------------------
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
www.geocities.co.jp/WallStreet/4076/index.en.html" target="_blank"> The Sea of Japan and Koreans
anda141 spune:
Da, e super, si noi ne-am distrat tare la el!!!!!!
Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816
m34 spune:
L-am vazut pe DVD, fara traducere, in limba engleza, dar cred ca exista si cu traducere scrisa/vorbita in ro.
A fost intr-adevar frumos, mie mi-a placut.
cl spune:
quote:
Originally posted by m34
L-am vazut pe DVD, fara traducere, in limba engleza, dar cred ca exista si cu traducere scrisa/vorbita in ro.
A fost intr-adevar frumos, mie mi-a placut.
Mihai
Daca te intereseaza traducerea, .
quote:
Originally posted by mihailov
Este un film extraodinar. Fiului meu(10 ani) ii place enorm. De fiecare data rade in hohote.
La fel de bun este si Shrek, In cautarea lui Nemo, Aladar, Furnicutze( nu filmul Antz)
Furnicutze este super, dar mi se pare mai potrivit adultilor .
Claudia