Liste medici (1)

Raspunsuri - Pagina 38

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Pentru cine se intereseaza de dr.Toma Adrian de la spitalul Cantacuzino:este in primul rand un om cu un deosebit respect fata de femei, atent rabdator si un foarte bun specialist.
Vi-l recomand cu caldura.Il mai gasiti si la clinica Gynecoland
PS: Nu va fie frica de bani o sa aveti o surpriza placuta

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MO spune:

Despre Dr.JIANU de la Cantacuzino ce stiti?

Am pierdut o sarcina si nu mi-a dat nici o explicatie. Acum am 22 sapt si traiesc cu impresia ca sigur o sa mi se intample ceva!
Trebuie sa fac o ecografie cu morfologie fetala . Unde sa ma duc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisor spune:

EU AM NASCUT LA CARITAS CU DR.GILORTEANU.ESTE O FEMEIE DE MILIOANE.
PT. BURLACUP-LA CAPATUL TROLEULUI 70,ESTE O POLICLINICA SAU UN SPITAL MILITAR(ESTYE PAZIT TOT DE MILITARI).MAI INTRBI SI TU PRIN ZONA CA STIE LUMEA DE PE ACOLO,DAR MAI BINE CAUTA PE INTERNET SI DA UN TELEFON CA SA TE SI PROGRAMEZI.
PENTRU MO:EU AM FACUT O ECOGRAFIE DE GENUL ASTA LA SANADOR(PE LINIA LUI 104.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Sunt insarcinata in luna a treia si sunt pacienta Dr. Marinescu de la Giulesti. Stie cineva amanunte despre el? Am auzit niste povesti destul de triste despre el desi imi este greu sa cred unele dintre ele. Este medicul meu de doi ani dar nu am mai nascut cu el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MO spune:

Merci, puisor!
Astept in continuare pareri despre Dr. Jianu Tatiana- Cantacuzino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Draga Andreea S,

Referitor la Dr. Bogdan Marinescu de la Giulesti, eu am auzit lucruri bune si foarte bune, insa pot sa-ti spun cite ceva din experienta mea.

La el eu mi-am urmarit sarcina precedenta (fetita mea are acum 3 ani si 8 luni). La toate controalele a fost foarte dragut cu mine si a resusit sa imi induca un curaj fantastic, mi-a transmis foarte multa incredere in el. Un alt aspect bun ar fi faptul ca mi-a prognozat perfect data nasterii. Mi-a spus ca o sa nasc pe 29 martie, pe 29 martie am nascut, si asa de multa incredere in el aveam ca, atunci cind au inceput primele semne (in noaptea dinspre 28 spre 29) nici nu concepeam sa merg la spital fiindca, (eu o tineam sus si tare) "Dl. Marinescu mi-a spus ca eu o sa nasc pe 29, ce sa caut eu acolo mai devreme, sa ma trimita aia inapoi acasa?."
Ca sa nu o mai lungesc, am nascut pe 29 asa cum mi-a prezis insa, pentru ca era totusi noapte (la 4 dimineata) dl. doctor nu a mai venit la spital, asa incit am nascut cu altcineva, un dr. tinar de la Giulesti, Ciprian Cristescu sau Cristache, caruia i se spune Cipica. (daca cineva stie numele corect sau cum poate fi contactat as aprecia foarte mutl fiindca a fost de nota 10)
Nu pot sa-i reprosez dl. Marinescu ca nu a venit sa ma asiste tocmai pe mine, tinind cont de faptul ca are atitea paciente iar nasterea a fost fara complicatii, dar din acest motiv la sarcina actuala (sunt in 16 saptamini) as dori ca doctorul care imi urmareste sarcina sa fie acelasi cu dr. cu care voi naste.

Catusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Draga Carusha,

Merci pentru raspuns, in primul rand. Am auzit si eu ca daca e noaptea nu prea vine dar de asemenea am auzit ca asistentele si ceilalti doctori nu au curaj sa il cheme. Personal, am trei prietene care au nascut de cate doua ori cu el si de fiecare data a fost alaturi de ele desi nasterile au fost normale. Eu insa am niste probleme, am o sarcina pierduta deja, iar la asta ma internez pentru cerclaj. De aceea intrebam, eram curioasa ce mai zic si altii. Multumesc din nou pentru raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby spune:

Am pierdut doua sarcini in saptaminile 6-8, pe fondul pe care mergeam la diversi medici buni, in saptamina 6 spuneau ca totul e ok, iar la urmatoarea consultatie imi spuneau ca le pare rau. Apoi o prietana mi la recomandat pe dr. Berbecar de la Militar. De la prima consultatie mi-a spus ca am lipsa de progesteron si sa ramin gravida ca imi tine el sarcina. Si asa a fost, in primele 3 luni tratament apoi toata sarcina a fost foarte bine. Tot el m-a convins sa nasc natural, si am nascut un baietel minunat de 3,900 KG.
Bafta tuturor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Buna , burticilor!!!!!!!!!1
Eu recomand pentru cele din Arad: dr. Bunescu...
SUPER DOCTOR!!!!!!!!!

CFloarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erika23 spune:

Dar cine a fost la dr Carja de la spitalul Elias. Ce pute-ti sa-mi spune-ti de ea...
Pupici la mamici si bebei!!!

Baldau Brindusa

Mergi la inceput