Tudor Gheorghe
Il iubesc efectiv pe omul asta!!! L-am redescoperit acum doi ani cand a lansat pe piata albumul Primavara Simfonic si apoi pe celelalte din aceeasi serie: Toamana Simfonic si acum Iarna Simfonic (cantate cu Corul Operei din Craiova, dirijat de talentatul Marius Hristescu, un compozitor de exceptie la doar 30 de ani!!!). Am ascultat si Petrecerea cu Taraf (cu Taraful din Clejani, vestit in toata lumea), iar in ultima vreme Diligenta cu Papusi (cantece cu si despre copii). Am fost si la concerte cu Tudor Gheorghe unde am descoperit pe actorul Tudor Gheorghe, umorul fin si de buna calitate, poezia romanesca asa cum nimeni nu a stiut sa o puna in valoare. Fiecare intalnire cu maestrul Tudor Gheorghe a fost o lectie de viata, de morala, de educatie pentru frumos. Am vazut Sala Palatului neincapatoare, cu oameni care umpleau treptele si orice fel de spatiu auxiliar. Intalnirea cu el si cu muzica lui sunt momente de o mare incantare.
In peisajul tulbure al muzicii romanesti Tudor Gheorghe aduce muzica autentica pe care nu o asculti decat cu lacrimi in ochi si cu sufletul inaltat. Este nemaipomenit!!!
Adrianain 33 de saptamani
Raspunsuri
alba spune:
Da,este un om nemaipomenit...un om caruia ii pasa...
Un Craciun feeric tuturor membrilor DC !!!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=alba
elena_ltd spune:
Subscriu. Chiar alaltaieri parca am pus si eu cd-ul "Reintoarcerea", dupa emisiunea lui Tuca unde a fost invitat si, ca de obicei, m-a emotionat mult. Cineva de pe forum, imi cer scuze ca nu mai retin cine, a dat o adresa cu cantece pentru copii in care sunt trei si ale lui Tudor Gheorghe.
http://database.cs.wayne.edu/marius/personal/Theo/Cantece_Copii/
Extraordinar de sensibile.
Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai
DARAEL spune:
Super, super ! Iar despre emisiunea lui Tuca, cred ca aceasta este una din putinele care m-au facut sa nu schimb programul(alta a fost cu Zamfir cu o seara inainte).
Iar pentru cei care au timp si au si posibilitatea, pe TVR 1, miercuri 24 Decembrie, este Concert Tudor Gheorghe !!!
Pace tuturor,
DARAEL
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
madutza spune:
Am fost si eu la concert aseara, Foarte frumos!!!
Madutza & ingerasul din burtica in 19 saptamani va doresc Sarbatori Fericite!!!