...exista si musulmance aici?(partea a doua)

...exista si musulmance aici?(partea a doua) | Autor: Catan

Link direct la acest mesaj

Dragele mele ma bucur ca reusiti sa discutati pe un ton blind desi unele din noi ne ascundem in spatele cuvintelor (a se observa defaimare si dezbinare si multe altele).Eu nu doresc decit sa putem continua aceasta disutie si chiar in contradictoriu ,fiecare isi urmeaza credinta si nimeni nu va putea sa ne schimbe.Ptr Cataghe nu am adus in disutie "primitivii " nici nu am facut referire la ei ca la niste "dobitoci".Atitea lucurui au fost descoperite tocmai de ei cum as putea sa gindesc atit de aspru?O sa continuu un pic mai incolo.Ortansa in CORAN nu e scris ca musulmanii au acces la 72 de fecioare .In ce scop ?Cind Paradisul este un loc al binecuvintarii sufletesti nicidecum al dezmatului.(sorry dar asta este adevarul)In Coran mai scrie ca nu vom mai aveea nevoie nici de apa (a se intelege bine nici un fel de nevoie trupeasca).Va urez numai bine >catan

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catan spune:

Rog moderatorii s amute acest subiect la cel deschis deja de Tzuri ,ptr ca nici nu am observat ca s-a redeschisVa multumesc si va doresc o zi buna.

Mergi la inceput