1 an de casnicie!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

O fi "interzis barbatilor", dar tot am ceva sa-i spun Alexandrei!

Sa fiti sanatosi si sa va iubiti!
Sa va respectati si sa va incredeti unul in celalalt!
Sa fiti fericiti alaturi de Alexandra cea mica!

La multi ani impreuna!
Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

La multi ani!
Sa va traiasca fetita, sa va bucurati de ea si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

FELICITARI si numai zile pline de bucurii si
intelegere,armonie.

Samurai-lady si bb Ken
www.angelfire.com/ky2/holly/LINES/L4.gif" border="0">
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

La multi ani !!! multa bucurie, armonie si liniste in suflete, sa va traiasca printesa si sa fiti fericiti !

Poate nu ar fi rau sa va duceti la o cina romantica - fa-i o surpriza romantica sotului tau, sigur se va bucura ,

Sarbatori fericite

Andra cu burtica de 33 saptamani si Andrei (4,3 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana Negescu spune:

Amik, LA MULTI ANI SI TOT CE VA DORITI.

Uite ideea mea de cum o sa fac eu la anul pe 21 iunie cand facem un an de la nunta (desi bb o sa aiba doar o luna sau nici macar atat): sa fac o rezervare la restaurantul unde am facut nunta!!! Sa facem un fel de remember!!! Dar numai noi doi si el sa nu stie nimic.

Of, da de ce trebuie noi sa fim atat de romantice si ei nu?!!! Adica tot noi ne gandim la surprize. Credeti voi ca ei vb intre ei despre asa ceva? Cred ca ei sunt prea ocupati ca sa se mai gandeasca si la surprize pentru noi. Oricum eu ador sa fac surprize si sunt o pers greu de surprins.

Dienutza si bb de 16 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Si eu subscriu la la un restaurant finut si romantic. Daca faci cina acasa se duce farmecul...trebuie sa si cureti dupa, pe langa faptul ca a trebuit sa si prepari totul. Si asta faci in fiecare zi, nu?
Noi asa facem, iar pentru mine e mai bine decat cu un cadou. Se reinoiesc sentimentele, rememorati la cina momentele placute ale relatiei voastre, cum a inceput totul, pasii parcursi...ce sa mai, o sa va indragostiti din nou unul de celalalt
Continuarea acasa depinde de voi

Sa fiti fericiti si sa va bucurati de cea mica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Felicitari!
Si sa fiti in continuare la fel de fericiti!!!!!!!

alina si bb Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Amik, LA MULTI ANI !!!!!! din ce in ce mai fericiti !
In casnicia mea, fiecare an care a trecut ne-a adus mai multa fericire, iubirea dintre noi a crescut cu fiecare an si de aproape 4 luni o avem si pe Oana langa noi, ca fiind marea noastra realizare !
Iti doresc sa ai parte de aceleasi bucurii si de aceeasi intelegere pe care le am eu in casnicie !
Si eu imi amintesc mereu de aniversarea primului an de casnicie (l-am petrecut la Bran ! - era vara), dar stiu ca orice veti avea de gand sa faceti maine, va fi de neuitat, pentru ca va iubiti !

Daniela si puiul Oana Maria
http://community.webshots.com/user/oana_maria100

http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

Sa traiti si sa fiti fericiti! Sa va dea Dumnezeu intelepciunea care sa va ajute sa va iubiti la fel ca in prima zi.
Eu una as prefera ca totul sa se petreaca acasa, in locsorul drag voua. Nu trebuie sa cureti nimic dupa aceea, lasi totul balta pana a doua zi.
Succese!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

La multi ani impreuna, fericiti si sanatosi! Sa va traiasca Alexandra si sa aveti numai bucurii!

Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai

Mergi la inceput