Probleme cu coloana..:-(

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zed spune:

Draga Ortansa, s-ar putea sa fie o problema. Eu tot am patit asa, insa din timpul sarcinii. Am fost la ortoped, am facut radiografie. Te-ai ingrasat mult in timpul sarcinii? Faci gimnastica? Asta mi-a recomandat mie doctorul. Multe femei au probleme cu coloana si mai ales scolioza. Un exercitiu bun pentru coloana ar fi stand pe spate sa faci bicicleta.
Iar despre oasele bazinului, ar putea sa fie simfiza pubiana. Cam rar, insa poate sa fie dureroasa. Eu asa am patit si am 6 luni de cand am nascut, spatele m-a mai lasat, dar simfiza fosrte putin. Daca e simfiza nu ai voie sa faci efort fizic, mers pe bicicleta, inot. Ci stand in picioare incordeaza muschii fundului (perineu,fese) cam 6 sec si apoi relaxeaza-te. Fa cat de des poti. Asta ce mi-a recomandat mie doctorul, in privinta medicatiei nu e de dorit, am inteles ca trateaza intr-o parte, dar in alta, ca ficatul, dauneaza.
Mult noroc, daca te intereseaza mai mult, voi fi bucuroasa sa te ajut.
Liliana

l.zlotea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

mai mamicilor scumpe, despre masajul chiropractic eu am citit ca exista riscul de osteo daca recurgi prea des la metoda asta. cum este pana la urma?
si eu am probleme la coloana, dar in partea inferioara si mi s-a interzis sa apelez la chiropractor sa "puna oasele la loc".
Ortansa, o sugestie: nu te trata dupa ureche pana nu ti se clarifica diagnosticul de catre medic, te rog mult!! iti urez sa nu fie nimic grav si sa te refaci cat mai repede.

Mergi la inceput