cititi si cruciti-va!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

E valabil si pentru Pepsi Max?

Otilia&LaAdelita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erika23 spune:

Da asta cu carnea o stiam si eu ... Eu am pus o bucata de ficat intr-un pahar cu cola si pana dimineata a fost tot macinat....
O sa incerc si restul cu bateria auto si wc-ul si aragazul...etc
Poate nu-mi mai trebuie TIX sa ma irite la maini.... :=))
Sanatate la toti!!

Brindusa si bb Madalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Ce super !

Citind aceasta, am ajuns sa spun ca MA BUCUR CA TRAIESC IN ROMANIA !

Daca cineva crede ca "am baut Coca-Cola" si acesta este efectl daunator nr. ??? (scuze, la ora asta imi este lene sa numar cate chestii anti s-au scris...) - se inseala ! Motivul este mai simplu: Coca-Cola din Romania este o penibila copie fata de cea din US, la care cred ca face apropo autorul initial al articolului. Cine a iesit afara a vazut ca si in Ungaria Coca-Cola are mai multa aroma, asa ca nu vorbim de cea din Germania sau US !!!

Sigur ca peste tot aceasta bautura contine o gramada de chimicale, ca si altele de altfel, dar a spune ca este cauza tuturor bolilor...

DARAEL

PS> Citat din memorie: "Bautura-i temelie, iar mancarea fudulie..."

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Nu ma-nebuniti ca e bautura mea preferata si firma preferata!
O data cand am fost in vizita in German, am stat cam o luna si am avut o poftaaaaaaaaa..... Asa ca am baut numai Coca Cola in lioc de apa si.....nu am avut nimic!
Bine ca nu as mai avea curajul sa repet experienta!
Da' ce buna a fooooost!!!
Coca Vio Cola

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ce bine!!! Nu stiam eu de ce am preferat intotdeauna un pahar cu vin rosu sau alb decit Coca Cola. Acum stiu!

Cornelia, mamica Agatei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikita73 spune:

Mie imi place la nebunie Coca cola (si Pepsi) pe care o beau in loc de apa. Cred ca sint dependenta, alte racoritore nici nu gust in afara de Coca cola. Vad ca n-am avut nimic pina acum...
Cred ca chestia cu curatatul cu cola se datoreaza aciditatii...Cred ca daca am face aceleasi experimente cu suc de portocale ar fi la fel...Stiu eu ca nu e prea bine sa consumi Cola, dar chiar asa de rau nu cred sa fie... (ma incurajez singura, ca nu cred ca ma pot lasa de baut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

ma omorati!!!
coca-cola e bautura mea preferata cu multa,multaaa gheatza...
ce ma fac?!

ange,mamica de 2 ori

http://community.webshots.com/user/maiaioana

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Ha,ha, ha, Papa, m-ai dat gata!!! Unde-i Agatha Christie sa mai puna de-un roman politist!!! Cool!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Meyy hai mey este adevarat??Eu una nu prea le aveam cu Coca Cola insa decand sunt insarcinata am momentente cand imi vine o mare pofta sa beau Cola.Si am baut si se pare ca bebe e bine ,sper sa nu i se intample nimik rau intre timpDar gata NU MAI BEAU COLA!!!

Eryka & sufletzelul din burtica --->18 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Am intrat si eu in
Imi place si mie ,insa nu consum decat f rar,tot din acelasi motiv.Auzisem ca nu e buna pt .sanatate.
Si cat am fost insarcinata nu m-am apropiat ,imi zisese cineva ca iti consuma tot calciul de care are nevoie bb.
Iar faza ca putem inlocui TIX-ul cu ea a fost dura.Ia sa pun si eu de un experiment cine stie ce iese
Nicole&Amira

Mergi la inceput