CAUT URGENT CAMERA IN GAZDA SAU CU CHIRIE

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

din ce am inteles eu..ea cauta ceva mai ieftin...uffff

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erika23 spune:

Da, asa e...! Caut ceva mai eftin... Ne gande-am la o gazda pt ca la o garsoniera pe langa chirie mai platim si intretinerea (nu-i asa?)
Ce sa va mai zic...ufff!!!! E tare greu, si in primul rand la garsoniera treduie sa dam si banii innainte pe 1-2-3 luni(sau nu e asa?)... Cred ca e cea mai prasta perioada din viata noastra, suntem disperati.... Mai ales ca sotul meu nu si-a vaZut BB-UL de o saptamana.
Asptept sa-mi raspunde-ti in continuare, cine e disponibil...
Va multumesc enorm si ca doresc la toti un "CRACIUN FERICIT!"

Brindusa si bb Madalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

dar voi 2 v-ati mai vazut? de ce nu il iei si pe bebe sa il vada?

MirelaV

Mergi la inceput

Da ne vedem in fiecare seara, dar pe bb nu-l pot scoate afara pt ca e racit si nu pot sa-l tin pe strada... Offff.... ce greu e!!!

Brindusa si bb Madalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

PARTICULAR la curte, sector 3; 321.33.20

OFER CAMERA DECOMANDATA, IN APARTAMENT, MOBILATA, 1,2 PERSOANE, 1.200.000- 2.000.000; 0724.793.131/ 320.62.86

CAMERA la curte, acces bucatarie, baie; 642.61.68

CAMERA curte, zona Giulesti, pre 1.300.000 anticipat 2 luni; 220.56.62

PARTICULAR, cam. - Colentina (Europa), curte, gaze, tel., curat; 726.49.19/ 655.60.72/ 0724.708.489
BERCENI, Aparatorii Patriei, camera bloc, acces dependinte, curata, faianta, gresie, pt. cuplu, 2 mil.; 335.33.05/ 0788.312.543

CAMERA vila, intrare separata, gaze, 18 mp, mob., 1,6 mil. lei; 336.13.01/ 0745.462.440

Toate bune!

Mergi la inceput

Va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine.Le multumesc celor care mi-au scri , dar si celor care mi-au citit subiectul si va doresc cel mai "FERICIT CRACIUN!"
cE SA VA MAI ZIC DESPRE MINE , DECAT CA SITUATIA NU S-A SCHIMBAT. offff...Da e greu si cine ar auzi toata povestea s-ar inchina, dar nu vreau sa va plictisec, asa ca va urz toate cele bune, sanatate in special si un CRACIUN FERICIT alaturi de BB-II vostri si de cei iubiti!!

Brindusa si bb Madalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robert27 spune:

Voi fi langa tine... pupicei pt bb si pt tine!!!

Robert & BB Nadalin
http://www.babiesonline.com/affiliates/aff-home.asp?a=memberm/madalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Robert si Erica, sper ca Sfintele Sarbatori sa-i faca si pe ai vostri sa-nteleaga dragostea ce v-o purtati unul altuia si amandoi puisorului vostru astfel incat sa puteti redeveni o familie.
Sarbatori Fericite si un An Nou mai bun.
http://community.webshots.com/user/lilianacsaki

Mergi la inceput

LA MULTI ANI TUTUROR SI NOUL AN SA VA ADUCA NUMAI BUCURII..

Multi au citit , dar putini au raspuns... Nu mai am ce sa va zic nou, decat ca situatia mea nu sa schimbat, poate e si mai grea. Un singur lucru va spun ca parca am obosit sa lupt, parca numai am putere...
Va multumesc celor care a-ti fost alaturi de mine dar si celor care mi-ati citit subiectul.
Pupicei la toti si sa fiti iubiti si mai mult in 2004!!!!

Brindusa si bb Madalin
http://www.babiesonline.com/baibies/m/madalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Erika imi pare rau ca nu am cu ce sa te ajut si ca nu a-ti rezolvat inca problema intr-un fel. Dar vad ca ti-au gasit fetele camera in kierie la un pret destul de ieftin cred eu ,e totusi in jur de 1 milion ,ptr. preturile din ziua de azi eu cred ca totusi e ieftin,nu v-ati interesat acolo??Eu cred ca altceva nici nu ai sa gasesti ,mai bine de atat.Curaj si nu te descuraja.Pupici.Am vazut pozele bebeului vostru ,sa va traiasca e un scump.

Eryka & sufletzelul din burtica --->21 saptamani

Mergi la inceput