MirundaDragi forumisti,
aveti cumva vreo idee, cum pot afla de aici, din D, un nr. de telefon din Bucuresti? Exista vreo posibilitate de a afla un nr. prin Internet? Sau pot suna de aici? Dar la ce numar?
Multumesc mult!Mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
Pentru persoane fizice vezi www.paginialbe.ro , iar pentru firme www.paginiaurii.ro
Daca nu gasesti, mai ai si alta sansa: trimite-mi PM cu ceea ce doresti si poate rezolv cu cartea de telefoane tiparita.
Succes !
...dar exista vreo varianta prin care pot afla titularul postului stiindu-i numarul de telefon? A existat pana nu demult un site - www.alias.ro - care putea face acest lucru dar acum nu mai merge...
Multumesc!
Catalin
Think pink!
On-line nu cred ca exista, dar se vindeau cd-uri cu baze de date, care se laudau si cu cautare dupa nr de telefon. Din pacate eu am ratat de fiecare data momentul cumpararii, dar uite ca ar fi fost bun din cand in cand...
Mai cauta pe la anunturile de calculatoare/electronice, poate gasesti, preturile erau mai mult decat modice (zeci de mii lei).
Succes !