Ati facut vreodata punctie?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

Va multumesc mult de tot pentru raspunsuri!! M-am hotarat sa nu fac punctie, ci sa recurg la tratamente naturiste (acupunctura), pt. ca stiu o dna. dr. din China , despre care am mai vorbit pe-aici si la care am fost aseara. Ea mi-a spus ca ma va ajuta, atat cu acupunctura cat si cu medicamente naturiste chinezesti. M-a incurajat si a spus sa nu-mi fac probleme, nu este ft. grav si se poate rezolva in 20-30 de sedinte de ace. Mai mult, mi-a povestit de o pacienta din Pitesti, cu aceeasi prob. ca si mine care facuse deja 6 punctii pana sa ajunga la ea si de fiecare data, dupa punctie sinusul colecta lichid din nou. Deci nici un rezultat. Mai mult, medicul de familie care mi-a recomandat orl-ista mi-a spus si el ca mai intat sa incerc cu acupunctura.
Dna. dr. mi-a mai spus sa fac azi sau maine o tomografie ca sa eliminam orice alta sursa a durerilor de cap. Daca cumva stiti unde as putea face o tomografie, pana in sarbatori va rog mult sa-mi spuneti!

Va multumesc mult de tot pt. raspunsuri si daca ma mai puteti cu tomografia va raman recunoscatoare!!!
Cu drag, Alina

http://community.webshots.com/user/alina_constantin

Mergi la inceput