Fete din Austria (2)
Raspunsuri - Pagina 15
Nelke spune:
Fetelor dragi, mersi pentru idei si sustinere...(legat de metode de invatare a limbii romane), sinteti tare dragute. Lasati-ma sa ma gīndesc putin si va zic eu. Problema este asa, ca trebuie vazut si daca persoana cu pricina este in dispozitia necesara, ca nu se poaate cu de-a sila... Deocamdata incerc cu niste muzica romaneasca la care īi scriu textele -
Toria, 8 Martie este o idee excelenta ! Si uitasem ca poate fi o zi de sarbatoare... Iar tu Babee sa nu plīngi, ca nu mai ai mult si vor mai fi si alte īntīlniri.
Alinah, chiar ar fi bine sa mai aduni odata datele gastii. Eu de ex. mi-as dori sa am numerele voastre de telefon, la toate. Mersi inca odata pentru oferte, am sa ma gindesc.
Carolada, s-ar putea sa te fac o plimbare mai devreme decīt crezi, numai ca eu lucrez de la 8 la 17, weekend-ul acesta nu am timp iar in cel viitor voi merge la Toria (sper sa nu intervina nimic); propun sa ramīnem īn legatura, poate-mi dai nr.tau de telefon, OK ?
Anto, Cat, voi sīnteti bine ?
va īmbratisez cu drag pe toate,
Nelke
TORIA spune:
Doamne am citit bine vine Nelke la minesper sa nu intervina altceva pe la tine,nici nu-i spun la Alice ca o sa ma ameteasca pana vineri.Fetelor e un frig azi la noi de au crapat pietrele am iesit la o tigare si am facut turturi e groaznic sper ca de maine sa fie mai bine.Un sfirsit de saptamana cat mai placut va doresc si ne auzim pe luni.Anto e cam bolnava are anghina saraca acum ia antibiotice si nu se simte asa bine.La noi de vreo saptamana am intrat in febra de kinder überraschung ca au figuri din filmul Der herr der ringe si Jan tot vrea regi si mama ciocolata sa nu cumva sa slabeasca,asa ca am trecut si la alte colectoinarii.Voi ce colectionati tot asa ca noi?