despre gemeni...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Dana,

Eu nu am in familie gemeni (cel putin generatiile pe care le stiu). S-a intamplat.

Astept sa-i vad ca sunt bine si apoi poate imi ""vindeti" ponturi de alaptare, crestere, educatie...

La cate saptamani i-ati nascut si ce greutate aveau?

Ioana si "Arturicii - sapt 34"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Buna si de la mine,eu am doi baietei de 20 luni,am lipsit un timp de pe site,dar sintem din nou impreuna...Eu am fost la prima eco la 5 saptamini si s-a vazut imediat ca sint gemeni,cit despre ce se intimpla in burtica,e greu de explicat ca valurile marii se misca!!! E foarte probabil sa nu ai gemeni,dar asteapta pina la eco Tu vrei gemenii? Oricum ar fi,multe felicitari si de la noi!!!
In curind voi schimba si poza din pagina personala sa vedeti noile noastre fetisoare!!! Orice te pot ajuta,intreaba-ma si daca vrei scrie-mi si pe e-mail! Aaaa!! Despre linia neagra de care spui,probabil e vorba de asa numita LINEA NEGRA,toate femeile gravide o au!

Theodora, Alexandros, Yannis
LOVE U ALL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna,
Si eu am 2 fetite gemene. Eu ziceam ca nu am in familie gemeni, dar am descoperit ca totusi in familia sotului, in urma cu citeva generatii au fost gemeni...
Cred ca pe la 3 luni s-a vazut la eco ca sunt 2.

Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna2bebei spune:

Buna,
Si noi tot gemeni (2 baitei)care acum au aproape 1 anisor. . Am cunoscut pe cineva care pana in luna a 8-a nu a stiut ca are gemeni. Doar cand a fost la ECO tridimensionala a aflat.
Deci, cune stie?

Mergi la inceput

pentru Ioana77: eu i-am nascut la 37 saptamani si aveau 3.300 si 2.400. Cat despre sfaturi, oricand ai nelamuriri da-mi de veste

Mergi la inceput

Multumesc Miruna! Voi avea cu siguranta intrebari.
Am tot cautat pe net informatii, cate ceva am gasit dar nu-mi ajung sigur. Imi comandasem si 2 carti dar din pacate banii din cont i-au luat dar cartile nu le-am primit...

Theodora, bine ai revenit!

Cristina
Sa cresteti mari!

Revin cu intrebarea: la cate sapt ati nascut si ce greutate au avut?

Mergi la inceput

marea problema, dupa parerea mea, este ca nici producatorii si nici scriitorii de carti nu prea iau in calcul si aceasta varianta (gemenii). Ex; patut pentru gemeni - nu exista (eu am facut unul la comanda), carucioare - gasesti greu si la preturi destul de mari.
In carti (cel putin in Mama si copilul) doar aduce vorba de gemeni la capitolul alaptat- sa-i apaptezi amandoi o data (ceea ce eu nu am reusit) sau pe rand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Eu am nascut la 39 saptamini, iar fetele au avut 3200g si 2200g.

Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Eu am nascut la 36 de saptamini,cezariana,la intelegere cu mediculAlexandros 3030gr si Yiannis 2405gr! Patut pt gemeni nu cred ca ar fi mers la mine,s-ar fi batut toata ziua,deci am doua,carut nu e greu de gasit aici,dar gama e foarte redusa si pretul foarte piperat,300 Euro!!! De alaptat m-i s-a intimplat sa o fac in acelas timp cu amindoi...solutia o gasesti la momentul potrivit!
Multumesc pentru urarea de bun venit!

Theodora, Alexandros, Yannis
LOVE U ALL

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspunsuri!

Arturicii aveau 1950g fiecare exact acum o sapt (eco 3D mi-a spus greutatie).

Dr meu a vazut eco si mi-a spus ca nu mai au loc unde sa creasca si mare lucru daca mai prind 10 ianuarie (sapt 37).
De aceea sunt un pic ingrijorata de gramajul pe care-l vor avea la nastere.
Eu stau in pat de 3 luni (din care 5 sapt legate in spital), iau medicamente din primele sapt de sarcina. Erau sa se basca la 29 sapt (am pierdut un pic din dop).

I-ati alaptat la san? Pe amandoi? Ati avut suficient lapte sau le-ati dat mixt? Ati reusit sa le faceti program de masa? Ati avut ajUfff ce de intrebari imi navalesc in minte!

Carucior am gasit cu 9 mil (modelul cu 3 roti), deci Theodora preturile nu sunt deloc mici nici aici.

Patuturi le iau 2 (nu am cumparat NIMIC pana acum si nici nu intentionez).

Mergi la inceput