petitul

petitul | Autor: canuta-om-sucit

Link direct la acest mesaj

Dragele mele, acum cateva saptamani am postat un subiect in care ma plangeam ca nu stiu cum sa facem ca ai mei cu ai lui sa se intalneasca inainte de a ne vedea noi cu nasii. Acum s-a rezolvat problema vin de Craciun sa ma ceara de nevasta de la paritnti. As dori sa imi spuneti si mie cum a fost la voi caci noi habar nu avem cum se face. sk_bruce si canuta-om-sucit va cer ajutorul.Va multumim!

aura

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hai sa zic eu ce stiu..cu toate k nu stiu ceva sigur
el si parintii lui trebuie sa vina la tine acasa in numar par, cu sampanie si flori ptr mama ta, cu inelul..daca exista..si tatal lui cere permisiunea tatalui tau ca voi 2 sa va casatoriti..apoi el iti da inelul..se mananca si se bea..:)
si din acel moment sunteti logoditi..:)
daca nunta urmeaza a fi curind..se mai pun la punct niste detalii care cum ce are de facut..si restul vine de la sine..
tine-ne la curent dupa Craciun..

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Sa fie intr-un ceas bun! Casa de piatra si tot ce va doriti.

SARBATORI FERICITE!!!

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eu pot sa va zic doar: CASA DE PIATRA SI SA FIE INTR-UN CEAS BUN!

Credeam ca pe partea cu petitul..lucrurile au mai evoluat si ele....in fine..

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Draga Anis daca ar fi fost dupa noi nu am fi facut chestia asta insa o facem pentru parinti. Ca doar sunt mandrii ca au fata si apoi ei asa se simt bine. IAr cel care insista sa o faca precum la carte este dan caci vrea sa ii faca sa se simta bine

aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

De ce nu ii intrebi pe parintii tai, mai pe ocolite, cam ce asteapta de la partea cu petzitul. Ca obiceiurile difera si in plus, cred ca pt majoritatea dintre noi sunt pierdute !
Casa de piatra!

Mergi la inceput