Outbox???
E normal ca mesajele private pe care le trimit sa nu-mi apara in Outbox?
Imi amintesc ca la inceput mesajele trimise apareau acolo si puteam vedea daca au fost citite sau nu de catre destinatar. Acum Outbox-ul meu e gol, desi tocmai am trimis un PM.
Cum pot fi sigura ca mesajul a ajuns la destinatar?
Multumesc.
Lulu
Raspunsuri
lu.more spune:
Am facut un test, mi-am trimis (eu mie) un mesaj si a mers! Adica l-am primit si il am si in outbox.
De ce, cand trimit altor membri, nu ramane nici o urma???
Oana_B spune:
N-am raspuns la faza asta dar am observat ca dupa ce se trimite un pm ca sa se vada in outbox, sa clicai pe "mesaje private" care este deasupra la regulament si nu pe casuta "inapoi la mesajele private" (parca asa scrie) care apare dupa ce se trimite un pm.
Oana_B
joxy spune:
Probabil ca aveti setat browserul sa nu faca refresh automat la fiecare vizualizare a unei pagini de net.
Daca o sa apelati aceasta functie manual (F5) sau apasand butonul refresh din bara de meniu (icoane) cred ca o sa va apara noile mesaje din Outbox.
Acum, daca te duci in Mesaje private, la preferences.. (icoana si text in dreapta ultima) si dai un click acolo.. ai de ales 3 lucruri:
1. bifa pe Activeaza mesajele private.
2. bifa pe Primesc notificare e-mail cand am un mesaj privat..
3. bifa pe Pe o singura pagina : ambele cutii postale (inbox/outbox) pe aceiasi pagina
4. CLIC pe TRIMITE MODIFICARILE (buton existent, jos, mijloc)
Bafta.
Cu respect,
Florin
lu.more spune:
Nu merge cu nici un chip!
Cand trimit un mesaj, imi ramane in outbox cam 1 minut, dupa care dispare.
Nu-i bai.
Multumesc, oricum.
Lulu
admin spune:
S-ar putea sa aiba de aface cu limita de mesaje. Daca imi aduc aminte bine (nu am timp acum sa verific) am pus o limita de 20 de mesaje pentru outbox. Daca ne depasiti am impresia (si asta trebuie sa verific in cod daca este activata) ca cele noi nu le mai inregistreaza.
Profit de aceasta ocazie sa ii rog pe toti utilizatorii sa nu tina prea multe mesaje in cutia postala daca nu este nevoie. In curand am sa implementez urmatoarea functionalitate: cine are mai mult de 20 de mesaje nu va mai putea trimite PM! Pasul urmator este sa le sterg automat...
lu.more spune:
Nici pomeneala, Florin, in inbox am 7 sau 8 mesaje, in outbox niciunul! Deci nu e asta! Dar pentru mine nu are asa mare importanta.
Doar am observat ce se intampla si-am intrebat daca-i normal. Se pare ca nu, dar pentru mine nu-i grav.
Multumesc.
Cu bine, Lulu