Despre DR. MARINESCU BOGDAN
Am 35 ani si este posibil sa ma hotarasc sa fac inseminare si am primit o trimitere pentru dl. dr.Marinescu Bogdan-ginecolog si D-na Dr. I.Marinescu -endocrine.
Cine stie mai multe despre dr. Marinescu Bogdan?
Ce fel de medic este si care sunt rezultatele lui la inseminare, si nu in ultimul rand care sunt preturile practicate de el?
PS Am gasit ceva dar putin despre el in Lista medici.
Miltumiri!
licuta
Raspunsuri
crinuta spune:
Eu am inteles ca ar fi un medic bun, insa nu pot vorbi in numele meu.
Cei mai buni insa sunt Ancar si Niculescu.
pupici
Crinuta
anemona spune:
Imi pare rau sa spun, dar am fost pacienta lui Marinescu si am pierdut timpul. Eu inteleg ca e ocupat, dar asta nu-i da dreptul sa-si bata joc de oameni. Superficialitate, greseli de atitudine medicala, asta a fost in cazul meu. Un tratament dat dupa ureche, fara sa aiba la baza investigatii prealabile si un diagnostic corect. Iar ca om... distant, rece, indiferent. Regretabil!!!
Ellena spune:
Draga mea,
si eu am inteles ca e un medic bun si am mers la el, din nefericire !
"Imi pare rau sa spun, dar am fost pacienta lui Marinescu si am pierdut timpul. Eu inteleg ca e ocupat, dar asta nu-i da dreptul sa-si bata joc de oameni. Superficialitate, greseli de atitudine medicala, asta a fost in cazul meu. Un tratament dat dupa ureche, fara sa aiba la baza investigatii prealabile si un diagnostic corect. Iar ca om... distant, rece, indiferent. Regretabil!!!"
Ceea ce spune Anemona este foarte adevarat ! Si-ar mai trebui sa umplu trei pagini!
Pe scurt: Sunt pacienta lui de 2 ani si in noiembrie eram programata ptr. FIV-ICSI. Mi-a dat tratament pentru stimulare fara sa-l intereseze analizele mele. Dupa 10 zile,(cand a citit analizele) mi-a schimbat trat dar era prea tarziu. m-a "sfatuit" sa renunt si mi-a doua luni pauza.
Nu am cuvinte sa descriu prin ce-am trecut: atat psihic cat si fizic (stres, nervi, bani, drumuri lungi la Buc,etc) fara a merge macar pana la capat.
Daca mergi la Giulesti, incearca mai bine la Niculescu !
Bafta multa!
crinuta spune:
Licuta, din ce spun Anemona si Elena eu nu as mai merge la el.
Gandeste-te bine. Mai ai doi medici foarte buni aici : Ancar si Niculescu.
pupici
Crinuta
anis spune:
Eu cu dr prof MArinescu m-am intalnit numai la eco. Nu a gresit cu nimic niciodata. Dezavantajul dansului e ca e foarte ocupat ,fiind si directorul spitalului.
Si tu ai avea nevoie de o persoana care sa se ocupe mai de aproape de tine.
Dr Niculescu e f bun, desi e foarte aglomerat la el....dar la el ai si un pret accesbil la inseminare ..(la cabinetul particular 100$) ,fata de MEDSANA, unde il poti gasi pe prof ANCAR...dar aici inseminarea e 500EURO..si eu zic ca nu ai continuitate....fiindca nu se merita sa dai atatia bani, cand peste tot e mai putin.
Tu alegi!
AniS