Sfaturi in legatura cu tratamentul ptr Listeria
Mii de scuze, stiu ca s-a mai discutat despre listeria si am cautat in forum dar nu am gasit nimic concret despre tratament.
Am luat azi rezultatul de la analiza si a iesti 1/320, am fost si la medic, tot azi, si mi-a prescris Ampicilina 112 pastile (2 cap la 6 ore) si mai scrie 600 pe reteta..care nu stiu ce inseamna..
eu am ampicilina si de 250mg si de 500mg.
Intrebarea este care este gramajul corect ptr ca de 600mg nu exista..
innebunesc ..sunt si asa nervoasa ca am porcaria asta de listeria mai am probleme si cu traducerea tratamentului..nici nu am cum sa-l mai sunt pe dr.
primul lucru care mi-a venit in minte este sa apelez la cunostintele voastre..daca a avut cineva asa ceva, ptr ca tratamentul este cam acelas..
..va rog din suflet sa ma ajutati sa pot incepe si eu sa i-au pastilele
pupici fetelor si multa sanatate ca e mai buna ca toate
laura
Raspunsuri
anis spune:
Laura si eu am listeria ,dar valoarea e de 1/160 , si dr mi-a zis sa o las in pace.Am m-ai repetat-o, la fel a iesit...A zis sa stau linistita, dar daca raman gravidutza, repede facem analiza iar..si iar..
Stiu ca scade foarte greu cu tratamente..asa am citit pe la fete....daca gasesc link-urile, ti le scriu!
AniS
laura miu spune:
..anis, multumesc din suflet ptr raspuns nici nu credeam ca mai este cineva pe forum la ora asta, eu trebuie sa o aduc la 1/160 cat o ai tu ca sa fie cat de cat bine..1/160 nu este chiar atat de grav
sunt un car de nervi.. ma duc la naiba-n prasnic la cabinet sa-mi dea un tratament ptr prostia asta si cand ma intorc nu stiu ce gramaj trebuie sa iau..nu-mi vine sa cred ce ghinion am..
am cautat si pe net despre tratament si nu am gasit ceva sa ma ajute..poate mai are cineva listeria si-m lumineaza capul asta sec..
scuze..nu sunt in apele mele in seara asta..
laura miu spune:
Fetelor, va rog, chiar nu a facut nimeni tratament ptr Listeria..
am inceput tratamentul dupa capul meu..
Poate stiti pe cineva care s-a vindecat de zoonoza asta..
nu ma uitati .., va roooog
MadalinaM spune:
Laura, de ce nu il suni acasa pe dr?
sau la spital, mergi miine, sigur il gasesti!
Trebuie sa il intrebi daca nu stii un lucru!
Spune daca vrei nr-ul dr-lui.
alinuche spune:
buna,
si eu am listeria 1/320. cei de la cantacuzino mi-au zis sa o las in pace, sa nu fac nici un tratament ca se rezolva totul in sarcina. Acelasi lucru mi-a zis si doctorul ginecolog.
eu totusi nu am lasat-o in pace si am luat antibiotic 5 zile dar nu mai stiu ce.
din pacate pe urma nu am mai repetat analiza asa ca nu stiu daca a avut vreun efect. eu sunt convinsa ca daca as repeta-o acum ar iesi tot 1/320, asa ca nu ma mai stresez.
macar sa raman eu insarcinata, ca rezolv totul atunci
alina
Ariela spune:
Madalina, vreau si eu nr. de telefon al dr.ION.MI l-a dat si am pierdut hartiuta.
LAURA, draga mea ce faci.Eu am facut inseminare sambata.
Te pup,
ARIELA
laura miu spune:
Ariela, ce faci?..cum te simti?..cand imi dai o veste buna?
eu din nefericire mai dau peste cateceva in corpul asta al meu..
Alinuche, mie mi-a spus dr ca este destul de serioasa listeria 1/320 si tb sa fac tratamentul neaparat si sa repet analiza..ca poate cauza: avort spontan, nasterea copilului mort, travaliu prea devreme si chiar copilul la nastere cu probleme, nu vreau sa te speii dar sa nu o lasi nesupravegheata..deci eu cred ca este f serioasa..nu lasa pe timpul sarcini..te rog
am colega care a avut-o in timpul sarcinii si a luat antibiotice pana in luna 6 sau 7 nu mai stiu + analiza repetata in fiecare luna, macar sa o mentina la o limita mai scazuta..nu-ti spun teama cu care a tratit cele 9 luni
Ariela de unde vrei nr de telefon, poate te pot ajuta..spune-mi si ti-l scriu..
..mai fetelor sunt speriata de bombe ptr ca eu sunt in ziua a 18-a si pot fi si insarcinata,tocmai acum, si eu iau ampicilina 14 zile..
nu pot spune decat Doamne ajuta..
si nu credeam ca voi spune asta dar imi doresc sa-mi vina ciclul ca sa stiu ca nu iau pastile in timpul sarcini..
pupici la toate fetitzele dragute ..