BURSA PRENUMELOR !!!
Raspunsuri - Pagina 5
Laura _Oprescu spune:
eu am un baiat Rares-Adrian si inca in burtica un embrionas, nu stim inca ce...
daca e fetita va fi Lea( e un nume frantuzesc)..prietena mea are doua fetita Cloe si Enya
de e baietel un nume scurt sonor puternic...nu stiu insa care...
in calcul am DavID(DAVID), Marc, Mathew, Patrick,Anthony...am zis ca macar la al doilea sa i se poatea pronunta numele si de romani si de americani.
Prin urmare, va fi ceva de genul Mathew -Matei,Patrick -Petrica..samd va pup
lena spune:
Pe fetita mea o cheama Freya...numele l-am vrut cam de la inceput cand am aflat ca o sa am o fetita, numele meu este acum olandez si un nume romanesc nu ar fi sunat prea usor de pronuntat pentru ei...Freya (scrisa Freja in daneza si norvegiana si Freija in olandeza) este in mitologia scandinava zeita cu parul de aur, sotia lui Thor zeul tunetului al muncii si vanator inrait...este de altfel simbolul Afroditei si Atenei la un loc pentru nordici, simbolizand frumusetea si intelepciunea la un loc!
Daca o sa mai am si un baiat stiu de pe acum ce nume vreau: Harald, care iarasi preluat din istoria norvegiana este nume de rege si inseamna "conducatorul armatelor".
Noroc la gasit numele dorit tuturor "burticilor", Lena
ohaulica spune:
Cautarea e mare ......... pe baietzelul meu il chema VLAD STEFAN MARIAN fiindca nu am putut renuntza la nici unul din ele .
Acum sa va zic ce variante mai am SERBAN,VICTOR,SEBASTIAN,SERGIU,DENIS,SORIN,BOGDAN,PETRUT,DOMINIC
VERONICA,TEODORA,MARA,SARA,MONET,Ioana,Maria,Catalina,Bianca,Stefana,Alexia,Daria,Georgiana,PETRUTA,ONDINE
nu pot spuna care prenume l-as da copilului meu oricum trebuie sa vezi cum suna si in concordanta cu numele de familie .
Laura intr-adevar e mai greu cu nume de fetitze care sa nu se termine in A , de aceea m-am gandit la Ondine am avut o prietena buna si o chema Alice Ondine Ramona dar toata lumea ii zicea Ondine(Ondin se citeste).
Raman pe fir poate prin o idee.
Oana&galusca din burtica 15 sapt
bagoiu spune:
quote:
Originally posted by Claudelu
Eu am o mare dilema, in sensul ca nu imi vine nici o combinatie intre Floarea Cristian si inca un nume....
Daca ar fi fost fetita i-as fi pus numele Floarea Ariana-Mara....
Pentru baietelul nostru trebuie sa ma mai gandesc
CFloarea
Draga Floarea's
si numele meu de familie e tot Floarea. Pe baietelul meu il cheama Gabriel. Si atat. Pe taticul lui Bogdan Alexandru.
Pe surioara lui Sofia. EU cred ca se potrivesc.
CE zici de Cristian Alexandru? Sau Cristian Andrei? Sau Paul Cristian? Sau Matei? Sau Tudor? sau................?
verutza spune:
Pe sora mea o cheama Adelaida si mi se pare prenume deosebit. Pe baietelul meu il cheama Dalian. Poate va inspira oarecum aceste prenume.
Lumi spune:
Eu m-am trezit intr-o dimineata cu Denisa in cap, cu mult inainte de a fi insarcinata, si Denisa a ramas. Pe nashul ei de botez il cheama Cristian asa ca i-am pus si Cristina.
Asa a ajuns: Dinescu Denisa Cristina sau Denisa Cristina Dinescu.
Daca ar fi fost baiat l-ar fi chemat: Denis Stefan. (Inainte de casatorie numele meu a fost Stefan si mi-a placut).
Lumi si Denisa
www.animatedgif.net/seasonal/xmas/wreath_e0.gif" border="0">
http://community.webshots.com/user/denisadinescu (poze noi)
http://community.webshots.com/user/lumiyd
http://community.webshots.com/user/bbdemai2003
oanna spune:
Mie imi place Codrin pentru baietei si Ema (s-a mai spus) pentru fetite.
Oanna, DPN 5 iunie
Andruska spune:
Pe al nostru bebelus - daca este baiat il va chema Matei Daniel; daca este fetita Maria Taisia.
Numai bine si copii sanatosi,
Andra cu burtica de 33 saptamani si Andrei (4,3 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448
voinea spune:
Pe bb il cheama Dragos Alexandru. Daca ar fi fost fetita ar fi chemat-o Doinita Maria Sau Doinita Silvia.
Mai imi place si Claudia Cristina.
Adina si dragalasii ei
corinaghenoiu spune:
Buna eu am un baiat(5 ani)si i-am pus numele Mihnea-Andrei iar acum asteptam cadou dela Mos Craciun un bebe care este foarte secretos si nu vrea sa ne spuna ce este ,daca va fi baiat se va numi Sebastian-Gabriel iar daca va fi fata inca nu reusim sa alegem intre:Miruna-Andreea(vrea baiatul),Roxana-Andreea sau Sorana-Andreea.Poate ma ajutatii cu o propunere.