FOARTE URGENT!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karol spune:

Doamne ajuta, bine ca s-a terminat cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

FELICITARI FETELOR!
MULTA SANATATE SI SARBATORI FERICITE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Nu mai sun acum la spital. Am aflat de la Andrada ca e bine si m-am gandit si eu ca nu e bine sa il trezesc. Soacra mea nu poate sa imi spuna mai multe decat a aflat Andrada. Sunt curioasa insa cand ma va suna sa imi spuna ce face sotul meu.
Il voi suna maine dimineata pt ca sigur are nevoie sa ma auda.
Am crezut in voi si in ajutorul vostru de cand am vazut cat de uniti erati cand Andrei-baiatul Luciei2 era in suferinta. Daca nu erati voi poate acum sotul meu era in cer. Sa va dea Dumnezeu sanatate!!!

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Am sunat la 8 (ora Romaniei) la spital. Am vorbit cu sotul meu care este inca ametit de la pastile, dar e in afara oricarui pericol. Mi-e atat de dor de el. M-a apucat plansul in timp ce vorbeam. I s-a recoltat sange in dimineata asta ca sa vada cantitatea de somnifere din sange.
Soacra mea nu mi-a dat nici un telefon. Cand mi-a raspuns dimineata la telefon in salon era foarte mirata ca i-am gasit si acolo. I-am spus ca nadejdea ei sotului meu i s-ar fi putut intampla o nenorocire, iar eu as fi innebunit o noapte fara sa am vreo veste despre el. Era numai lapte si miere. Of si numai din cauza ei Gabi e acolo.
Acum una peste alta e bine ca sotul meu e in afara pericolului.
Fara voi Gabi ar fi putut ajunge prea tarziu la spital, iar eu nu as fi aflat nici pana acum ce face.
Cand mai aflu ceva va spun.

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tilis spune:

Vai, ce ma bucur ca e bine!!!
Lumi, spune-i sotului tau sa vina in tara daca maica-sa e o scorpie. Auzi tu, sa nu iti dea un telefon!
Ai grija de tine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Ai vazut Luminita ca e bine? Eu am avut incredere ca totul e ok.
Te pup si sa auzim numai de bine.

Corina si Anna nazdravana

Quand on veut une chose, tout l'univers conspire à nous permettre de réaliser notre rêve.
( Paolo Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Slava Domnului ca totul s-a terminat bine. Fetelor, sunteti extraordinare.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Draga Lulu,
Ii doresc sotului tau multa, multa sanatate si puterea de a depasi momentul greu prin care trece. E minunat sa aiba alturi o sotie atat de iubitoare ca tine. Curaj si sa dea Dumnezeu ca dragostea voastra sa invinga toate greutatile!

Am fost f.f.f. impresionata de intreaga poveste, dar si de minunatul exemplu de omenie pe care multe fete de pe forum l-au dat, de promptitudinea cu care au sarit in ajtorul tau chiar daca se aflau la mii de km distanta chiar de Elvetia. Bravo lor si Dumnezeu sa aiba grija ca orice fapta buna sa fie rasplatita pe masura!
Bravo comunitatii desprecopii!!! Ati fost nemaipomeniti!
Adriana in 32 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Abia acum am aflat...
Bravo, fetelor!
Cutremurator exemplu de omenie si solidaritate!
Jos palaria in fata unei asemenea adevarate familii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Felicitari tuturor celor care s-au implicat in aceasta poveste.

OMENIE este singurul cuvant care imi vine in minte.
Sanatate multa sotului tau, Lulu si multa putere tie!

Mergi la inceput