FOARTE URGENT!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Dumnezeu sa va ocroteasac acum!!!!
Sanatate!!!
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catan spune:

Multa sanatate sotului tau si sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa fiti din nou alaturi .Sintem cu gindul la voi.Sa aveti parte de o viata minunata si fericita impreuna .Ai incredere ca totul se va rezolva si chiar daca sotul tau va reveni acasa ,poate ii va fi mai bine si dati uitarii tot ce era rau.Te imbratisez cu drag Luminita si mult curaj.Catan si piticii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tilis spune:

Suntem alaturi de tine si ne rugam ptr. sanatatea lui!!!
Liniste-te si gandeste-te ca totul o sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Multa sanatate sotului tau, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa fiti cit mai repede impreunaNoi sintem alaturi de tine si ne rugam pentru voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Of, Doamne, sper sa fie totul in regula! Sa ne tii la curent, sintem alaturi de tine si de Gabi si va dorim sa va vedeti cit mai repede... acasa!

Cornelia, mamica Agatei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Dumnezeu sa il ocroteasca pe sotul tau. Ma rog si eu pentru sanatatea lui. Sa va vedeti sanatosi acasa !

Elena&Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Simt ca innebunesc. Nu am nici o veste. Soacra mea nu e acasa si cred ca a uitat sa ia mobilul lui Gabi la ea si nu am cum sa aflu ce s-a intamplat. Mi-e frica sa nu se fi intamplat ceva rau. Am sunat la spital dar nu inteleg nimic din ce zic pt ca mie mi s-a sters din creier orice limba straina. Nu ma pot concentra deloc. Doamne ce s-o fi intamplat? Au trecut 5 ore si nu stiu nimic.

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Luminitza, acum am apucat sa vad ce s-a intamplat in ultimele ore. Incearca sa iti pastrezi calmul si nu te gandi la ce este mai rau suntem alaturi de tine. O sa fie totul bine!

Madutza & ingerasul din burtica in 17 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Luminita, eu am fost plecata citeva ore si acum cind m-am intors am dat fuga sa vad ce s-a mai intimplat. Nu mai stii nimic?
Incearca sa-ti pastrezi calmul, eu cred ca totusi daca era constient cind ai vorbit ultima data cu el la telefon nu poate fi chiar asa de rau...
Te pup si sper din tot sufletul sa fie bine!
Catalina.

This is the first day of the rest of my life!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by lulu75

Simt ca innebunesc. Nu am nici o veste. Soacra mea nu e acasa si cred ca a uitat sa ia mobilul lui Gabi la ea si nu am cum sa aflu ce s-a intamplat. Mi-e frica sa nu se fi intamplat ceva rau. Am sunat la spital dar nu inteleg nimic din ce zic pt ca mie mi s-a sters din creier orice limba straina. Nu ma pot concentra deloc. Doamne ce s-o fi intamplat? Au trecut 5 ore si nu stiu nimic.

Luminita

Lumintza, da-mi numarul de telefon si numele complet intr-un PM ca intreb eu,
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput