Analize hormonale

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Tia, eu monitorizare a foliculilor nu am facut niciodata. Aici nu ma monitorizeaza daca fac stimulare doar cu clomid. Probabil daca as lua stimulente mult mai puternice, atunci cred ca mi-ar face si monitorizare. Dar l-am intrebat de doua-trei ori daca ovulez si a zis ca ovulez sigur. Mi-a zis ca pot sa mai incerc inseminare cu stimulare, dar sansele sunt mici de tot, doar la noroc...

Gabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Tia,
sint atitea povesti si atitea descrieri incit eu nu o mai tin minte pe a ta!
cauze ale nereusitei in cazul tau ar putea fi (din cite stiu eu) daca
-trompele nu sint permeabile sau f lungi(dar parca tu spuneai ca ai facut instilatii, nu?
-spermograma nu e in limite normale
-incompabilitate intre tine si sotul tau(nu stiu cum se numeste asta stiintific, dar ma gindesc la testul acela care se face pentru a vedea daca miscatorii sint viabili acolo inauntru)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Multumesc fetelor, pe mine ma intereseaza contradictia intre FSH-ul mare din ziua 5 (28) si dezvoltarea normala a foliculilor. S-a mai lovit cineva de situatia asta? Mi s-a spus ca daca foliculii cresc normal, si se sparg atunci cand trebuie, FSH-ul mare nu a influentat cu nimic tot procesul. Sau FSH-ul si-a "revenit" ulterior, tinand cont ca in ziua 14 a iesit bine? Ce credeti?

tinteste intotdeauna spre luna, chiar daca nu vei nimeri, vei fi printre stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

Tia, in loc de lamuriri eu vin cu o alta intrebare: daca FSH-ul este in valori normale, atunci de ce, cum ar fi cazul meu, foliculii nu se dezvolta?? cu stimulare cu clomifen cresc prea mult, si nici atunci nu se produce ovulatia, iar fara stimulare, de-abia ajung la 16 mm!
LH-ul este mic, dar stiu ca el are rol in spargerea foliculilor, si ca pregnylul ar rezolva aceasta problema! nu mai inteleg nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

Tia, cata dreptate ai.. si pe mine ma toaca hormonii ..poate ar trebui sa nu ma mai gandesc la valori, ecografii, temp, dar pur si simplu nu pot..daca aveam 20 de ani, poate nu ma stresam asa de tare, dar.. nu mai am
eu ma intreb de ce in luna in care am facut stimularea, foliculuii fiind ok ca marime, adica 22 in ziua 10, plus pregnylul, nu s-a produs ovulatia?? demonstrata ecografic, in ziua 21! ..

Mergi la inceput

iubita, dar ce s-a intamplat cu foliculul? ce ti-a spus dr. de la eco? s-a transformat intr-un monstrulet de chist?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mich spune:

Fetelor, stie cineva ceva despre "prolactina" marita? Daca s-a mai confruntat cineva cu problema aceasta, va rog sa-mi spuneti si mie.

Mergi la inceput

iata cateva link-uri:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=18114
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17635
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=14282
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=9598

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mich spune:

Multumesc mult Tia! Inteleg ca nu este o problema f.grava, mai ales ca la mine valoarea prolactinei este de 35,85. Mie mi s-a indicat un tratament cu Broncriptin. Puteti sa-mi spuneti daca acest tratament are efecte secundare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Mich si eu am avut prolactina 34,ceva si am luat 8 pastilute de DOSTINEX(2/saptamana). De reglat s-a reglat prolactina dar eu desi aveam prolactina mare conform celorlalte analize hormonale si ecografiilor transvaginale aveam ovulatie. asa ca depinde de la organism la organism. De efecte secundare ale dostinexului eu nu mi-am dat seama ptr ca in aceeasi perioada facem stimulari cu puregon si pregnyl si am luat ceva cam multe kg in greutate de care am scapat deabia acuma din primavara.Despre Biocriptin nu stiu nimic. Dar pot sa iti spun ca prolactina se schimba de la o luna la alta si in functie de stres, agitatie, nervisori etc.
Bafta!

Monica

Mergi la inceput