absolut in doi!!! numai ca....
Raspunsuri - Pagina 7
simi spune:
Va uram numai bine! Ma bucur mult ca a trecut cu bine peste operatie! Sa va ajute Dumnezeu!
danac spune:
quote:
Originally posted by ariadne
Vreau sa va multumesc inca o data pentru sprijinul vostru moral, ati adus in sufletul meu din nou speranta si bucuria ca sunt atatia oameni care iti pot fi oricand alaturi chiar daca prietenii si familia sunt atat de departe.
Ieri dupa amiaza am fost in spital, aflasem deja ca operatia se terminase, cu bine!
A durat patru ore, a fost asistat de doi anestezisti , doi chirurgi, doi medici si reprezentantul de la firma de unde i se comandase aparatul ce urma sa fie implantat.
Trombozele sunt inca in inima, au reusit sa implanteze aparatul fara sa le atinga si fara sa se deplaseze.
Este o situatie destul de delicata, exista inca riscul pe viitor ca aceste coagulari sa se deplaseze, va fi in tratament, insa nimeni garanteaza ca vor disparea atat timp cat deja a facut tratament doua luni inaintea operatiei si nu sa vazut nici o ameliorare.
Inca nu am discutat cu medicul chirurg si nici cu cel de sectie, de obicei se face o programare intr-o zi cand pot asista si membrii familiei la discutii.
Luni i se va face un test, sub narcoza i se va opri inima artificial , trebuie verificat daca deffibrilator-ul pe care il are functioneaza corect.
Testul va fi un alt hop, organismul se resimte ca dupa un infarct urmat de impulsuri electrice.
Sotul meu este relativ bine, era deja constient cand am ajuns la spital, am vorbit insa foarte putin.
A urmat o noapte de dureri groaznice si ameteli, astazi insa a reusit sa mearga putin.
Dupa amiaza sunt din nou la el, o sa incercam sa facem impreuna o " plimbare" mai lunga.
Cam astea sunt vestile, oricum bune.
Nu este pt.prima data cand trecem prin asemenea momente grele, de data aceasta insa a fost greu de dus...
Clinica in care este internat este una specializata, medicii sunt extrem de bine pregatiti si cu experienta , teoretic stiu ca se face pt.el tot ce se poate, exista intotdeauna un insa...
ari&celine
SARBATORI FERICITE VA DORIM LA TOTI TREI!!!!!!!!!!!!!!!
cl spune:
Ariadne, ma bucur ca ati trecut cu bine peste operatie. Sa dea Domnul ca si azi sa fie totul bine! Multa sanatate si putere!
Claudia
ruxi spune:
Ariadne, multa sanatate sotului tau! Un Craciun fericit, urmat de multe, multe altele!
Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 2 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
sirod spune:
azi am citit vestea buna!
curaj, mult curaj in continuare si ma rog sa aud numai vesti bune
doris
bebetica spune:
Doamne-Doamne sa va ajute. Am citit vestea buna si o asteptam pe urmatoarea.
Sa auzim numai de bine.
Pupici la toata lumea. Bucuria sa va inunde sufletele de Sfintelesarbatori ale Craciunului.
Ioana si Stefan Dimitri
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b32aaebf6598
Andruska spune:
Dumnezeu sa va binecuvanteze familia cu sanatate si armonie si tot ce va doriti voi 3.
Sarbatori fericite !!!!!!!!!!
Andra cu burtica de 33 saptamani si Andrei (4,3 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448
Irinel spune:
Sa va ajute Dumnezeu si in continuare ca sotul tau sa se intoarca sanatos acasa si sa aveti parte de cele mai frumoase sarbatori!
Irina si bebe(ii?) din burtica
saptamana 15 (DPN 9 iunie)