absolut in doi!!! numai ca....
Raspunsuri - Pagina 10
roxanal spune:
eu am lipsit o perioada de pe DC si-mi pare rau ca n-am prins de la inceput...oricum imi pare foarte bine ca pana la urma sotul tau s-a intors acasa la voi si ca este mai bine, va tin pumnii in continuare si va pup
sanatate multa!!
Roxana Lilea,mama Mariei 2 ani si ceva
Aliada spune:
Abia acum am citit si ma bucur ca situatia a decurs spre bine.Ma gandeam ca nu stiu cum as fi fost in stare sa trec prin ce ai trecut tu.Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si putere sa le treceti cu bine pe toate!Sa aveti parte de un Craciun fericit si Noul An sa va aduca numai clipe fericite!
ladymina77 spune:
Draga Ari,
Nu scriu prea multe dar citind povestea ta mi-au dat lacrimile si urmaream cu interes fiecare mesaj scris de tine.Ma bucur ff mult pt voi ca sunteti din nou toti trei si nu uita ca numai bunul Dumnezeu ne poate fii ajutorul ce mai de pret in lumea aceasta dar pt asta trebuie sa il gasim noi mai intai.
Dumnezeu nu iti inchide o usa fara sa iti deschida alta!
"Un an nou" plin de fericire si bucurii dat mai intai de toate multa,multa sanatate la toata lumea.
Cosmina$Bogdanel
mina
kika spune:
Ariana draga mea, imi pare rau ca eu am cam absentat, si nu ti-am putut fi alaturi nici macar cu o vorba. Am citit totul cu niste palpitatii... Doamne-ajuta si bine ca s-a terminat totul cu bine, sint tare fericita pentru voi, bucurati-va de fiece clipa si totul va fi bine! Sarbatori fericite si salutari dragi lui Mike, dragalasei Celine si un mare pupic pe botic lui Cutulic!
pisi_ella spune:
Multa, multa sanatate! Un an nou fara probleme!
_Ella & Emma
http://www.emmaandreea.3x.ro