Oltenia?

Oltenia? | Autor: sirod

Link direct la acest mesaj

A-s vrea sa iau legatura cu mamici din Oltenia.Exista?
Pupici la toata lumea
doris

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geo10 spune:

Eu sunt mamica de Tg-jiu. Bine ai venit!

georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catan spune:

Buna fetele.Desi m-am nascut si am crescut in Bucuresti ,Oltenia imi este fff draga.Aproape toate vacantele le-am petrecut in orasul Tg-jiu,la niste rude.Cunosc f bine acest oras si chiar am vizitat si zonele din apropiere Tg-Carbunesti si chiar am ajuns laPetrosani.Am amintiri deosebite din aceste zone ale tarii.Va pup .Catan piciul nazdravan si bebita Cindy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

hop si eu, olteanca de Gorj...din Aninoasa.
Kiar imi era ciuda ca oltenii nu au un 'club exclusivist'
mai ales ca DC la sondajul cu zonele din care provin membri..a uitat de Oltenia...si asa m-am suparat
Bine ai venit Doris la

Geodulce.
Doris spune-ne mai multe despre tine..si sper ca acest subiect sa ramana pe prima pagina..fruncea..asa ca oltenii

sper ca vor venii toti oltenii aici in club...nucred ca suntem asa putine...

va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Si eu sunt olteanca... de Dolj, desi acum locuiesc in Bucuresti.

Florentina & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

iar eu din Rm. Valcea !
Tzuc, iubi, ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karol spune:

Buna fetelor,
Si eu sunt olteanca, get-beget.Ia sa vedem, sunt si eu curioasa, cate oltence sunt pe aici.V-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Vai ce ma bucur ca se aduna oltenii:-)

Cum spusai, eu sunt din Aninoasa, venii in Bucuresti acum 5 ani, dar aproape in fiecare an in concediu mergem la muma sa ne relaxam la aer curat. Sotul meu este din iasi si ii place fff mult la muma la tara, la un moment dat kiar a zis' ne mutam la Aninoasa si ne facem fermieri'..hihihi

Doris, eu nu sunt mamica, desi ar cam fi cazul..deh...tot amanam din diverse motive. Doris unde ai fugit? spune-ne mai multe despre tine..

Teo scumpa sunt fff ocupata, la birou stau pana pe la 19-20 (mi-a trebui avansare), in zilele bune, abia astept 'vacanta', plus ca am de invatat ca pe 10 ian. incep examenele...sunt extrem de obosita.Pe DC intru destul de rar, si numai de acasa seara tarziu cand prind compu liber.
Tu ce faci? ce face familionu? ici la Ioan si Mateiu frumosi si tie

pt. oltence

eu sunt la birou astazi, recuperam zilele libere de sarbatori

va pupic si ne auzim mai tarziu,
Cati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

salutari la toata lumea
ma bucur ca se aduna oltenii si ma bucur ca sint si eu printre ei.
Sint nou venita, m-am nascut in tg.jiu, dar acum locuiesc, traiesc, iubesc in Craiova.
am un BB de 1 an si 4 luni si ma bucur ca datorita lui am intrat pe acest site si sper sa ne intilnim cit mai multi si sa vorbim, sa vorbim, sa povestim shi iar sa vorbim despre ce mai "facuram" noi si cei dragi noua.
BB-le meu este la mama la tg.jiu pentru ca am venit la serviciu pe neasteptate si n-am avut timp sa-i gasesc dadaca in timp util, dar dupa Craciun o vom aduce linga noi si vreau sa va spun ca nimic nu astept mai mult.
de aceea in week-end nu vorbesc cu voi - semnez condica la BB.
va pup si va doresc Sarbatori Fericite si... la buna auzire,... sau citire,... sau cum vreti voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo10 spune:

Doamne, cate oltence , imi creste inima. Trebuie sa te felicit Sirod ca ai avut ideea de-a face acest club.
Tzuc, iubita, nu te mai "vazui" de mult
Cred ca ar trebui sa ne intalnim si noi asa cum fac fetele din Bucuresti.
Va pupitez eu si Andruta mea de 4 ani.

georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

Dragele mele, eu nu sunt olteanca get-beget, adica bunicul meu era, Dumnezeu sa-l ierte, din Dragasani si sunt tare mandra de chestia asta, ca am si sange de olteanca! In schimb al meu sot e de-al vostru! El e din Rm. Valcea... Si mergem destul de des la socrii si la sora lui Codrut, cu toate ca in ultimul timp parca n-am mai ajuns pe-acolo...din pacate... Va pup...si hai oltenii!!!

http://community.webshots.com/user/alina_constantin

Mergi la inceput